Google AdWords

Google wordt door 98% van de Nederlanders gebruikt als zoekmachine. Men gebruikt als eerste Google als zij op zoek zijn naar diensten of producten. Het is dus belangrijk dat je goed zichtbaar bent in Google. Door te adverteren in Google AdWords staat jouw website bovenaan en ziet de bezoeker direct jouw bedrijfsnaam.

Wij zorgen ervoor dat jouw AdWords advertenties alleen aan relevante bezoekers wordt vertoond. Je betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt, dus vertoningen zijn gratis.

Vrijblijvende AdWords analyse!

  • Meer conversies, minder kosten
  • Gratis inzicht in je huidige kwaliteit

Daag ons uit!

  • Gemiddeld 30% kostenbesparing
  • Tegelijkertijd 20% meer conversies

Direct contact

Wil je adverteren in AdWords, maar heb je onvoldoende kennis of geen tijd om jouw account te onderhouden? Wij zijn gespecialiseerd in Google AdWords! Wij beschikken over alle kennis van mogelijkheden als remarketing, display advertising, search advertising, Google shopping en remarketing search.

Onze focus ligt op zoveel mogelijk conversies generen tegen zo min mogelijk kosten. Wij houden je regelmatig op de hoogte van onze werkzaamheden aan jouw AdWords account. Daarnaast ontvang je elke maand een rapportage met de belangrijkste gegevens zoals aantal conversies, gemiddelde advertentiepositie, totale kosten en kosten per conversie. Zo houd jij voldoende tijd voor jouw eigen bedrijf en zorgen wij ervoor dat jouw conversies stijgen.

Al onze samenwerkingen zijn gebaseerd op succes en tevredenheid. Wij hebben  veel bedrijven geholpen met een hogere omzet tegen lagere kosten. Om dit te onderstrepen werken wij zonder contracten.
Conversies.nl is uiteraard Google gecertificeerd. 

 

Copyright © 2018 Conversies 050-2111000 | ikwilmeer@conversies.nl | Contact