Bouke in finale van de Jonge ondernemersprijs

Drie en een half jaar geleden begon Bouke met Conversies.nl. Nu staat hij in de finale van de JOP, de Jonge ondernemersprijs!

Over de JOP

‘’De JOP biedt een podium voor deze groep jonge en succesvolle ondernemers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat, door deze mensen en de organisaties die zij vertegenwoordigen een podium te bieden, dit een inspirerend effect heeft op heel Noord-Nederland.’’ Bouke Majoor en daarmee Conversies.nl doet vooral mee ter uitbreiding van het netwerk en de exposure die de JOP biedt.

Halve finale

Op 26 april hoorden we dat Bouke genomineerd is voor de Jonge ondernemersprijs. Van de talloze inzendingen gingen er acht jonge ondernemers door naar de halve finale.
De halve finale bestond uit een bustoer waar kon worden kennisgemaakt met de andere kandidaten. Aan het eind van deze dag werd er gepitcht voor de jury. Deze dag is prachtig samengevat in een video, gemaakt door FreshTV:

Op 18 juni werden de finalisten bekend van de Jonge ondernemersprijs. De andere geduchte kandidaten zijn Gijs Kingma van Grenzelooswerk en Jan Harmen van ThanQyou. Jan Broslma is genomineerd voor de NIA: De Noordelijke innovatie award.
De volgende stap is dat de jury bij Conversies.nl langskomt. Op donderdag 18 oktober worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het grote finalespektakel van Trendship.

Meer weten?

Meer weten over hoe Conversies.nl waardevol kan zijn voor jouw organisatie? Kijk eens rond of neem contact met ons op.

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Inge Schuurman |

Inge is altijd op zoek naar verbeteringen. Via Google Ads en Analytics analyseert ze de data om vervolgens jouw account te optimaliseren. Haar scherpe blik ontgaat niets!
Lees meer van Inge Schuurman