Conversies.nl is FD Gazelle 2017!

Met gepaste trots kunnen we melden dat Conversies.nl door het Financieel Dagblad genomineerd is voor de FD Gazellen Awards! Deze awards worden uitgekeerd aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Op dinsdag 7 november in Theater de Tamboer in Hoogeveen is de uitreiking voor de regio Noord-Nederland.

Over de FD Gazellen

Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. Daarbij wordt er onderverdeeld in vier regio’s: Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel), West (Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland) en Zuid (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). Per regio worden er nog gouden, zilveren én bronzen Gazellen uitgereikt aan de drie snelst groeiende bedrijven.

Over Conversies.nl

Een ‘conversie’ is jargon voor online bestellingen, contact-aanvragen en transacties. Dit doen we voor prachtige online bedrijven. Onlangs zijn we voorbij de grens van 1.000.000 conversies gegaan, dat was een bijzonder moment en hebben we dan ook zeker gevierd met onze klanten.

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Mirjam Stoop |

Mirjam adviseert en helpt klanten met de beste Google Ads campagnes. Met meerdere jaren werkervaring in ‘de online wereld’ en top collega’s aan elke zijde streeft Mirjam naar jouw doel: meer conversies!
Lees meer van Mirjam Stoop