Conversies.nl opnieuw Google Premier Partner

Het is ons weer gelukt! Conversies.nl is opnieuw Google Premier Partner. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Maar wat houdt deze Google Premier Partner badge nu precies in? Om deze badge te krijgen moeten we voldoen aan een paar voorwaarden. Lees verder.

Uitgaven

Wij beheren de Google Ads accounts van onze klanten. Naast alle omzet horen daar ook uitgaven bij. Het voldoen aan deze vereiste zegt wat over de hoeveelheid, maar ook over de grootte van de Google Ads accounts die wij beheren. Al onze klanten samen zorgen ervoor dat wij aan deze vereiste voldoen.

Prestaties

Dit is waarvoor alle uitgaven worden gedaan: de prestaties! Als we het hebben over prestaties, dan gaat het vaak over het aantal conversies en de conversiewaarde (omzet). Achter de schermen zetten we ons ook in om de zogeheten optimalisatiescore voor elke klant hoog te houden. Zo zijn we dagelijks bezig met een gezonde accountstructuur, de inzet van de juiste biedstrategieën en het toepassen van de laatste features die Google Ads biedt.

Certificeringen

De ontwikkelingen bij Google Ads staan nooit stil. Dankzij de vele jaarlijkse Google Ads certificeringen zijn we altijd op de hoogte, en kunnen we met actuele kennis het beste uit elk Google Ads account halen.

Meer weten over onze Premier Partnerschap?

Wil je meer weten over onze Google Premier Partnerschap, of heb je een andere vraag? Wij zijn bereikbaar. Vul het contactformulier in of bereik ons op een andere manier.

Contact opnemen

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Bart Kruizenga |

Bart duikt in de gegevens van klanten om de meest relevante data te vinden. Hij zorgt ervoor dat jij alleen adverteert op relevante momenten en plaatsingen.
Lees meer van Bart Kruizenga