Conversies.nl genomineerd voor de Jonge Ondernemersprijs (JOP)

Hoera!

Hoera! Wij zijn genomineerd voor de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Van de talloze inzendingen zijn er slechts acht genomineerd. Deze genomineerden zullen de komende tijd extra worden uitgelicht aan het publiek. De grote prijsuitreiking is op donderdag 18 oktober.

Over de Jonge Ondernemersprijs

De JOP stimuleert en staat voor ondernemerschap, in het bijzonder jong ondernemerschap. Naast een Masterclass ‘toekomstbestendig ondernemen’, zal de winnaar erg veel aandacht krijgen van de media. Bedrijven als KeyPro housing, Peperzaken, Hifi Corner en Canvas Company hebben als voorgaande winnaars hier tot op de dag van vandaag nog profijt van.

FD Gazelle

Onlangs zijn we ook benoemd tot FD Gazelle. Dit vanwege de groei die we de afgelopen tijd hebben gegenereerd. Daar zijn we natuurlijk nog steeds erg blij mee! Lees hier verder over.

Niks missen?

Wil je de komende tijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Conversies.nl? Dat kan op verschillende manieren. Like onze Facebook pagina of volg ons Instagram account.

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Inge Schuurman |

Inge is altijd op zoek naar verbeteringen. Via Google Ads en Analytics analyseert ze de data om vervolgens jouw account te optimaliseren. Haar scherpe blik ontgaat niets!
Lees meer van Inge Schuurman