Conversies.nl FD Gazelle 2019

Yes! Vandaag hebben we te horen gekregen dat Conversies.nl één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is. Daarmee zijn we FD Gazelle 2019. Hier zijn we heel erg blij mee!

Snelle groeier

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei over een driejarige periode is ononderbroken van minimaal 20%, en het bedrijf dient financieel gezond te zijn; waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De vorige FD Gazelle hebben we in 2017 in ontvangst mogen nemen.

Uitreiking

Op 7 november worden de allersnelste groeiers van regio Noord bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.

Bij de uitreiking in De Nieuwe Kolk Assen

Over Conversies.nl

Een ‘conversie’ is jargon voor online bestellingen, contact-aanvragen en transacties. Dit doen we voor prachtige online bedrijven. Wij hoeven niet het grootste marketingbureau te worden, maar wel het beste. Daarom doen we niet alles omtrent online marketing, maar alleen wat we echt leuk vinden: online advertising.

Contact opnemen

Wil je ons feliciteren of iets anders van ons weten? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Op deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied!

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor