Conversies.nl verzorgt Marketing Bevrijdingsfestival Groningen

Wat veel mensen hoogstwaarschijnlijk niet weten is dat collega’s van Conversies.nl geregeld op locatie worden ingezet. Op dit moment hebben wij wel een hele leuke detacheringsklus: Kristen is namelijk tot en met 5 mei verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie van het Bevrijdingsfestival Groningen

Conversies.nl en Bevrijdingsfestival Groningen

Kristen: ‘Deze klus is echt op mijn lijf geschreven. Ik heb tijdens mijn studie veel evenementen georganiseerd (zelfs een evenement van 10 dagen op Aruba, genaamd Aruba Hi-winds). Mijn interesse tussen marketing en evenementen organiseren is er altijd geweest. Afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met Ebel Jan van Dijk om een social media training te geven voor een aantal producties die ze op dat moment draaiden’.

Het is ontzettend leuk om mijn steentje bij te dragen aan het opzetten van dit online-evenement. 

‘Wij hebben door het hele jaar heen contact gehouden. Tijdens één van onze afspraken kwam naar voren dat Ebel Jan iemand zocht voor de marketing en communicatie het voor Bevrijdingsfestival Groningen. Hier werd ik natuurlijk ontzettend vrolijk van’.

10 uur durende radioshow

Er is helaas dit jaar geen fysiek evenement, maar wel een radio livestream van 10 uur, vervolgt Kristen. ‘Het is ontzettend leuk om mijn steentje bij te dragen aan het opzetten van dit online-evenement en mijn expertise in te zetten. Ik werk voor Conversies.nl al met veel grote en diverse klanten met allemaal een andere focus en online marketing kanalen. Bij het Bevrijdingsfestival Groningen komt dit allemaal samen. Ik kom niet alleen in een compleet andere wereld terecht, maar ik kan ook erg veel leren van Ebel Jan en Marissa. Beide zijn ontzettend bevlogen, creatief en ervaren in het perfect opzetten van producties’.

Online marketing kennis overdragen

‘Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van de persberichten, het onderhouden van samenwerkingen, de socialmedia kanalen bijwerken, het informeren van alle partners en de website vormgeven. Daarnaast gebeurt er tijdens het evenement op 5 mei natuurlijk ontzettend veel online. Ik zal daarin een belangrijke rol spelen in het juist communiceren het draaiende houden van het online programma’.

Al met al ben ik ontzettend blij met deze kans en om mijn kennis in te zetten, maar ook te leren van dit bijzondere evenement.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de online-editie van het Bevrijdingsfestival Groningen? Of wil je meer weten over onze detacheringsklussen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Contactformulier

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Kristen Bos |

Kristen is niet alleen een kei in het optimaliseren van je Google Ads account, ook is ze onze SEO specialist. Content schrijven, social media kanalen bijhouden of strategisch meedenken? Dan ben je bij Kristen aan het juiste adres.
Lees meer van Kristen Bos