Hoe zorgen wij voor voldoende beweging?

Zoals onze functie al omschrijft werken wij als online marketeers vooral online. Dit betekent dat wij veel uren doorbrengen achter onze bureaus en daarbij veel naar schermen kijken. Naast onze dagelijkse wandeling (vaak rond 15.00, wij houden van structuur), hebben wij ook een aantal ergonomische hulpmiddelen in ons kantoor staan. Health2Work is al jaren een trouwe klant van ons en tipt ons geregeld over nieuwe ontwikkelingen als het gaat om ergonomie. 

Ergonomische hulpmiddelen

Iedere collega heeft een eigen zit-sta bureau met een ergonomische blauwe bureaustoel. Dit bureau biedt, zoals de naam al doet vermoeden, de mogelijkheid om het staan en zitten af te wisselen. Daarnaast, heeft iedere collega een ergonomische laptopstandaard van Bakker en Elkhuizen. Deze laptopstandaard is ook gemakkelijk mee te nemen voor als er thuis of op locatie wordt gewerkt. 

Wat is er allemaal aanwezig?

Ook zijn er in het Conversies.nl HQ voldoende ergonomische zit-hulpmiddelen zoals de ergonomische en comfortabele blauwe zitzakken van Terapy, een zitbal voor een actieve houding en de Swopper. Deze laatste heeft een 3D balance mechaniek en zorg voor een actieve zithouding. En mooi meegenomen: je traint je buik en rugspieren. Dit komt weer goed van pas tijden het dagelijkse planking moment. Het (ergonomisch) zitten wisselen we graag af met staan. Actief staand werken doen we met ons balansbord: Steppie. Onze laatst toegevoegde en momenteel meest populaire ergonomische parel is de bureaufiets.

Ergodesk Bike

Afgelopen maand hebben wij de Ergodesk Bike 30 dagen op proef mogen testen. De Ergodesk Bike schuif je onder het zit-sta bureau en op die manier kun je werken achter je bureau en fietsen tegelijk. Lisa: ‘In het begin moest ik erg wennen aan het fietsen, typen en werken tegelijk. Ik merkte dat ik stopte met fietsen wanneer ik me moest focussen. Nu heb ik daar helemaal geen problemen meer mee en vind ik het fietsen een ontzettend leuke afwisseling’. 

Roy: ‘Iedereen was heel enthousiast toen de Ergodesk Bike binnenkwam. Nog steeds is de fiets bijna de hele dag in gebruik. Het voordeel van de bureaufiets is dat je precies kunt zien hoe ver je hebt gefietst, hoe snel je fiets en hoeveel calorieën je verbrandt. Zo dagen we elkaar ook nog eens uit.’ 

Via Health2Work is een gratis proefplaatsing zo ingepland. Op deze manier kun je jouw ergonomische hulpstuk 30 dagen gratis proberen in je eigen omgeving.

OPnieuw! bekleden

Wij zitten sinds februari in een nieuw kantoor en in dit nieuwe kantoor wilden wij onze huisstijl terug laten komen. Onze ergonomische bureaustoelen waren aan vervangen toe, vooral qua bekleding. Wij hebben contact opgenomen met Douwe Jan van OPnieuw!. Zij zijn dé expert op het gebied van circulaire oplossingen in de werkomgeving. Dankzij OPnieuw! hebben wij nu ‘nieuwe’ bureaustoelen in onze blauwe huisstijl kleur.

Contact

Wil jij ook graag in een gezellige en ergonomische omgeving werken? Dat snappen wij natuurlijk maar al te goed! Meer informatie kan je vinden op de website van Health2Work en OPnieuw!. Heb je een vraag aan Conversies.nl? Zo neem je contact met ons op

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Margreet Bakema |

Margreet helpt jou je online vindbaarheid te verhogen met hoge posities in Google en het bereiken van een relevant publiek via social media. Ze helpt jou je doelen te bereiken!
Lees meer van Margreet Bakema