Feest! We hebben 1.000.000 conversies gegenereerd!

Conversies, de naam zegt het eigenlijk al. Het genereren van online bestellingen, contact-aanvragen en transacties is het hele doel van ons bestaan. En we hebben iets te vieren: in juli 2017 zijn we over de grens gegaan van meer dan 1.000.000 conversies voor onze klanten!

Conversies.nl

Inmiddels zijn we met 5 mensen die zich volledig bezighouden met het genereren van conversies door middel van online advertising campagnes. Dit doen we voor prachtige online bedrijven. Onze ambitie is dan ook om niet het grootste marketingbureau te worden, maar wel de beste. Voor nu doen wij waar we ontzettend goed in zijn met één gezamenlijk doel: het genereren van conversies. Met een aantal van 1 miljoen conversies en de blijvende groei van Conversies.nl, durven we wel te zeggen dat het is gelukt :-).


Conversiemachines: Mirjam, Bouke, Bart, Jeanne & Sonja

Waarom conversies als doel?

Regelmatig zijn we bij klanten die bezig zijn met het genereren van veel likes op Facebook. Dat is leuk, maar dan is er nog geen euro extra verdiend. Een like is voor ons geen doel, de daaropvolgende bestelling in de webshop wél. We zeggen ook vaak: we hebben liever één bezoeker op de site die een bestelling plaatst dan duizenden bezoekers die niets kopen. Natuurlijk heeft de site met duizenden bezoekers veel potentie, maar uiteindelijk wil onze klant over het algemeen meer geld verdienen ;).

1 miljoen conversies feest

Deze mijlpaal gaan we vieren! Wij willen altijd winnen, voor onszelf en voor onze klanten. Daarom dagen we al onze klanten, relaties en ambassadeurs uit voor een wedstrijd karten. Wij gaan er alles aan doen om te winnen, maar zien uit naar jullie prestaties. Vrijdagavond 6 oktober is de kartbaan voor ons gereserveerd met uiteraard een goede borrel na afloop.

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor