Conversies.nl sponsor van Startupweekend Groningen

Startup Weekend Groningen is een evenement waarbij deelnemers kunnen ervaren wat ‘het startup leven’ met zich meebrengt. In niet meer dan 54 uur kunnen zij hun ideeën pitchen, teams vormen en van dat idee een bedrijf maken!

Gedurende het weekend worden de deelnemers op een praktische manier begeleidt door ontwikkelaars, ontwerpers en andere experts. Terwijl zij leren hoe ze een echt bedrijf kunt creëren, ontmoeten ze de allerbeste mentors, investeerders, mede-oprichters en sponsoren die klaar staan ​​om hen op weg te helpen.

Tweede jaar sponsor Startupweekend

Dit is het tweede jaar dat wij vanuit Conversies.nl Startupweekend Groningen sponsoren. Het stimuleren van de startup scene in Groningen en het samenbrengen van verschillende disciplines vinden wij vanuit Conversies.nl een erg mooi initiatief en willen wij graag steunen.

Startupweekend wordt dit jaar voor de derde keer in Het Kwadraat gehouden. Het Kwadraat is ook de plek waar wij al drie jaar ons kantoor hebben. De 10e editie (twee jaar geleden) vond hier ook plaats. Toen hebben een aantal collega’s met succes aan meegedaan; Sonja werd tijdens deze editie zelfs 3e!

Sonja: ‘Naast dat je veel nieuwe mensen leert kennen tijdens Startupweekend is het ook een heel gezellig weekend en komen veel Groningse ondernemers samen.’

Collega’s die meedoen

‘Het meedoen of aanwezig zijn bij Startupweekend vergroot niet alleen je netwerk maar ook je kijk op bepaalde zaken. Doordat je in groepjes samenwerkt aan een idee met mensen vanuit verschillende disciplines leer je veel over andermans denkwijze’, aldus Sonja. 

Naast dat een aantal collega’s meegedaan hebben aan Startupweekend is onze andere collega, Kristen, één van de organisatoren van dit weekend. 

Kristen: ‘Ik heb zelfs mijn baan bij Conversies.nl te danken aan mijn eerste jaar als mede-organisator. Een aantal collega’s deden mee en zo ben ik in contact gekomen met Conversies.nl. Inmiddels werk ik alweer twee jaar met veel plezier bij Conversies.nl, en heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van online marketing kunnen delen met Startupweekend en zo het weekend naar een hoger niveau kunnen tillen.’

2019 editie

Wij vinden het sponsoren van dit soort lokale, ondernemende organisaties erg belangrijk voor ondernemend Groningen. Ook dit jaar doen er weer een aantal collega’s mee aan dit toffe weekend. Voor Kristen is het de laatste keer dat ze het organiseert. Meer informatie over Startupweekend Groningen vind je op hun website

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Kristen Bos |

Kristen is niet alleen een kei in het optimaliseren van je Google Ads account, ook is ze onze SEO specialist. Content schrijven, social media kanalen bijhouden of strategisch meedenken? Dan ben je bij Kristen aan het juiste adres.
Lees meer van Kristen Bos