Vacatures promoten voor je bedrijf

vacatures promoten voor je bedrijf

Grote kans dat jouw bedrijf op dit moment vacatures heeft openstaan, jullie zijn niet de enige. Veel bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan extra personeel. Het vinden hiervan kan echter best een uitdaging zijn. Vacatures promoten vergroot de bekendheid voor je bedrijf onder werkzoekenden. 

De geschikte kandidaat

Goede arbeidskrachten hebben keuze uit meerdere werkgevers voor hun toekomstige baan. Het aantrekken van deze mensen is daarom lastig. Mogelijk heb je voor je bedrijf al langere periode vacatures openstaan maar heeft de geschikte kandidaat zich nog niet gemeld. Wij gaan je helpen bij het vinden van de juiste mensen.

Vacatures promoten

Vacatures promoten is een effectieve manier om je openstaande vacatures onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Met advertenties vergroten we het bereik waardoor veel meer mensen de vacature zullen opmerken. Potentiële sollicitanten zullen natuurlijk eerst bewust moeten worden van de vacature voordat ze überhaupt actie kunnen ondernemen. Met het promoten van de vacatures is het mogelijk de juiste mensen specifiek te targeten. 

Verschillende platformen

We maken hierbij gebruik van social media platformen zoals Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn. Daarnaast zijn Google Ads en Microsoft Ads goede opties om te gebruiken. Elk platform heeft zijn eigen voordelen. Een scherpe targeting bepaalt uiteindelijk het succes. We kunnen advertenties bijvoorbeeld targeten in het gebied waar je bedrijf gehuisvest is. Hierdoor bereiken we zoveel mogelijk mensen waardoor je vacature echt relevant wordt. 

Nieuwsgierig geworden?

We leggen je graag vrijblijvend uit op welke manier we hierbij kunnen ondersteunen. Neem daarom nu contact met ons op!

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Op deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied!

Gerwin Hooghoudt |

Gerwin is altijd op zoek naar verbeteringen. Via Google Ads en Analytics analyseert hij de data om vervolgens jouw account te optimaliseren. Zijn scherpe blik ontgaat niets!
Lees meer van Gerwin Hooghoudt