In veilige handen bij Conversies.nl: BHV Cursus

Op naar Appingedam! Conversies.nl is uitgenodigd door onze klant 101BHV om een BHV cursus bij te wonen. Klinkt als een mooie uitdaging, dus vol energie de dag gestart.

Reanimeren en brandjes blussen

Klinkt gaaf toch?! Hoewel het klinkt als een gezellig dagje uit, gaat het natuurlijk om een serieuze zaak: levens redden.
30x duwen en 2x ademen. Wat je moet doen als je hoort dat de ribben breken? Doorgaan. Ribben herstellen later wel weer, belangrijkste is om hartslag en ademhaling op gang te brengen.
Als BHV’er ben je in staat om kleine brandjes te blussen, ook wel prullenbakbrandjes genoemd. Toch erg prettig om te weten wat het verschil is tussen een poeder-, co2- en schuimblusser. Maar ook eens te ervaren hoe het voelt.

Het belang van BHV: elke seconde telt

Weet jij de vluchtroutes op kantoor? En staan er BHV’ers (of andere mensen) op om de leiding te nemen in noodsituaties? Wist jij dat blussen met water veel rook veroorzaakt wat resulteert in giftige stoffen in de lucht die schadelijk zijn voor jou en je collega’s?
Dit, maar ook het redden van levens is zeker essentieel! Reanimatie in de eerste 4 minuten kan een leven redden.

Veilig bij Conversies.nl

Wat een interessante cursus. EHBO voornamelijk ‘opfrissen’. Reanimatie en brandjes blussen was geheel nieuw. Heel fijn om te weten hoe het werkt en wat het belang is dat iemand weet wat te doen in noodsituaties.
Conversies.nl heeft een officieel gecertificeerde BHV’er. Dus bij ons in de buurt ben je veilig! Kom daarom een keertje langs!

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Mirjam Stoop |

Mirjam adviseert en helpt klanten met de beste Google Ads campagnes. Met meerdere jaren werkervaring in ‘de online wereld’ en top collega’s aan elke zijde streeft Mirjam naar jouw doel: meer conversies!
Lees meer van Mirjam Stoop