Profiteer nu van €400 gratis Google Ads advertentietegoed

Maak nu gebruik van een aanbieding van Google: wanneer je begint met Google Ads krijg je €400 gratis Ads advertentietegoed. Dit bedrag is geheel vrij te besteden aan de nieuwste campagnes voor jouw bedrijf. Dat is een mooie kans om je campagnes gelijk een goede start te geven!

Google Ads voor jouw bedrijf?

Ben je nog niet helemaal zeker of Google Ads voor jouw bedrijf aantrekkelijk kan zijn? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Per branche en bedrijf zetten we andere strategieën in om zo de ideale doelgroep te bereiken. Uiteindelijk natuurlijk met het doel op het verhogen van: conversies! Alles begint met je bedrijfsdoelstelling, wat wil je bereiken? Van daaruit onderzoeken we de beste strategie om de ideale doelgroep voor jouw bedrijf te bereiken. Hierover gaan we samen in gesprek.

Maak gebruik van het Google Ads advertentietegoed

Wij helpen je graag he Google Ads advertentietegoed te verzilveren. Een goede inrichting van het Google Ads account is daarnaast essentieel voor optimale prestaties. Door de vele mogelijkheden die er zijn kan het voor beginnende ondernemers soms best onoverzichtelijk zijn. Wij ondersteunen jouw bedrijf hier graag bij en begeleiden je in het hele proces.

Om het bedrag te verzilveren is een minimum besteding vereist van €400 in de eerste maand. Dit betekent dat je voor €800 campagnes kunt draaien, waarvoor je in werkelijkheid maar €400 betaalt.

Samenwerken?

Wil je meer te weten komen over onze Google Ads diensten? Bezoek dan onze SEA-pagina. Lees daar ook op welke andere kanalen wij campagnes kunnen opzetten en optimaliseren. Overtuigd? We komen graag langs om kennis te maken. Neem contact op.

Blijf op de hoogte

Op deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied!

Gerwin Hooghoudt |

Gerwin is altijd op zoek naar verbeteringen. Via Google Ads en Analytics analyseert hij de data om vervolgens jouw account te optimaliseren. Zijn scherpe blik ontgaat niets!
Lees meer van Gerwin Hooghoudt