Google maakt Conversies.nl Premier partner

“Alleen de beste partners van Google krijgen de Premier partner status. Dit krijg je als je bewezen resultaat hebt geboekt op basis van prestaties en kwaliteit van de werkzaamheden.”

Met het team van online conversie specialisten zijn ontzettend gedreven en vol passie aan het werk voor onze klanten. Dat wij als jong bedrijf deze nieuwe status hebben gerealiseerd maakt ons oprecht heel trots.

”Toen ik (Bouke) voor mezelf begon met Conversies.nl heb ik gekozen voor het specialisme online advertising; daar ben ik goed in en ligt mijn passie. Dat dit nu wordt erkend met de Google Premier partner badge maakt mij en mijn collega’s oprecht heel trots.”

Vereisten voor de Partner-status

”Zowel de Partner-badge als de Premium Partner-badge geven aan dat uw bedrijf door Google wordt erkend als een gecertificeerde Ads-partner. Voor toonaangevende bedrijven met hogere uitgaven die voldoen aan aanvullende certificering- en prestatievereisten heeft Google de Premium Partner-badge.” bron: Google.

Conversies.nl richt zich sinds eind 2014 op  conversies van klanten via het grootste zoeknetwerk van de wereld: Google. Iedereen kan partner worden van Google, maar alleen de beste krijgen de onderscheiding van Premier partner, deze hebben wij gekregen voor onze specialisatie: online advertising.

Premier partner! En nu?

Dit motiveert onszelf elke dag ons nog waardevoller te maken voor onze klanten: minder kosten, meer conversies! Door deze Premier partner status hebben we een nog grotere betrokkenheid met Google, dit heeft o.a. kennisdeling tot voordeel.

Over Conversies.nl

Wij bestaan nu iets meer dan 2 jaar en werken met 4 specialisten voor de mooiste online bedrijven. Dit doen wij vanuit een enorme passie en energie. Wij willen niet het grootste marketingbureau worden, maar wel de beste. Daarom doen wij niet alles omtrent online marketing, maar alleen wat wij echt leuk vinden: online advertising.
Meer weten over Conversies.nl?

Meer weten?

Ben je nog geen klant en wil je weten hoe wij conversies maximaliseren? Maak vrijblijvend een afspraak en wij praten je graag bij over hoe wij ons waardevol gaan maken voor jouw online doelen.
Heb je al een Google Ads account, maar weet je niet of je het maximale uit het advertentiebudget haalt? Wij doen graag een gratis Google Ads analyse op een bestaand account. Neem contact op en ga voor meer conversies!

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Bart Kruizenga |

Bart duikt in de gegevens van klanten om de meest relevante data te vinden. Hij zorgt ervoor dat jij alleen adverteert op relevante momenten en plaatsingen.
Lees meer van Bart Kruizenga