Conversies.nl is een online marketing bureau gevestigd in Groningen. We zijn een hardwerkend groepje, eerlijke noorderlingen die zich gespecialiseerd hebben in online marketing.

Als het om conversies genereren gaat zijn we serieus, nuchter en eerlijk. Ook als het niet altijd even leuk is, want daar heb je het meeste aan. Kan iets nog beter? Dan zeggen we dat: we zijn namelijk gek op optimaliseren. Jij blij, wij blij!

Team_Conversies

“Pssst… klanten van ons genereren gemiddeld 20% meer conversies en hebben 30% minder kosten nadat ze naar ons zijn overgestapt.”

Conversies.nl: het online marketing bureau in Groningen

Als Gronings online marketing bureau houden wij ervan om met de voeten in de klei te staan. Nait soezen, moar deurbroezen! Wij staan graag met onze voeten in de klei om jouw bedrijf te voorzien van de beste online marketing resultaten.

Kenmerkend voor ons online marketing bureau is dat wij proactief, eerlijk, gedreven en altijd transparant zijn. Met al onze klanten hebben wij maandelijks in elk geval één (online of offline) afspraak, waarin wij de resultaten en werkzaamheden toelichten. Op deze manier is er niet alleen contact via de mail of telefoon, maar spreken we elkaar geregeld en overleggen we samen over de keuzes die gemaakt worden. Wij gaan geen lastige uitdagingen uit de weg en beloven je geen gouden bergen die niet waargemaakt kunnen worden. Bij ons Groningse online marketing bureau weet je waar je aan toe bent en wat je moet verwachten.

Onze Groningse online marketing specialisten

Met een kleine club online marketing specialisten werken wij vanuit ons prachtige kantoor in Groningen voor klanten uit de stad, provincie en andere delen van Nederland. Bij alles wat wij doen werken wij vanuit de inhoud. Ons team kenmerkt zich door ervaren specialisten die weten wat ze doen. De Groningse nuchterheid zie je terug in onze complete werkwijze, zo zijn onze samenwerkingen altijd maandelijks opzegbaar. Wij doen altijd ons uiterste best om het beste resultaat voor jouw onderneming te behalen. Bevalt de samenwerking niet? Of valt het resultaat tegen? Dan is er geen verplichting om nog maandenlang met elkaar samen te werken. Gelukkig komt dat bijna nooit voor ?.

Is er een verschil tussen online marketing en internet marketing?

In de volksmond worden de termen “online marketing” en “internet marketing” allebei gebruikt. Zo zal het ene bedrijf aangeven dat zij op zoek zijn naar een internet marketing bureau in Groningen en het andere bedrijf naar een online marketing bureau. Ook de term “digital marketing” wordt zo nu en dan genoemd.

Tussen online marketing en internet marketing zit geen verschil, dit betreft allebei het uitvoeren van marketing via online kanalen als Google Ads. Er is wel een verschil tussen online marketing en digital marketing, digital marketing is niet beperkt tot het internet. Een digital marketing strategie omvat vaak ook de inzet van radio en TV.

Online marketing bureau groningen

Onze online marketing diensten

In tegenstelling tot diverse andere online marketingbureaus in Groningen hebben wij ons volledig gespecialiseerd in de online marketing dienstverlening. Wij maken dus geen websites, want daar zijn wij niet goed in, maar richten ons wel op het verbeteren van de conversies op je website.

Online marketing bureau Groningen Google partner

Wij zorgen ervoor dat jij gemiddeld 20% meer conversies krijgt tegen 30% minder kosten. Dit doen wij via online marketing kanalen als Google Ads, Facebook, Instagram en LinkedIn. Afhankelijk van je doelgroep en bedrijf zetten wij ook marketplace advertising, Google Shopping, CRO (conversie-optimalisatie) en e-mailmarketing in. Wij zijn in Groningen als een van de weinige online marketing bedrijven een premium partner van Google.

Branches waarop wij ons richten

Wij werken voor prachtige Groningse bedrijven en richten ons niet specifiek op één branche. Per branche werken wij wel voor slechts één bedrijf. Zo doen we de online marketing voor één makelaarskantoor in Groningen, één installatiebedrijf en één bedrijf voor ergonomisch meubilair. Op deze manier zorgen wij niet voor oneerlijke concurrentie tussen onze eigen klanten.

De locatie van ons online marketing bureau in Groningen

Wij zijn als echt Gronings online marketing bureau gevestigd aan de Lübeckweg 2, het voormalige pand van Dagblad van het Noorden. Het pand is een verzamelpand vol innovatieve bedrijven en heeft sinds kort de naam Het Kwadraat. Door de gunstige ligging zijn wij goed bereikbaar voor klanten uit zowel Groningen als ook vanuit locaties buiten Groningen. Op het terrein parkeer je gratis. Kom je dus met de auto naar Groningen? Dan is een bezoek bij ons op kantoor geen enkel probleem! Uiteraard kunnen wij ook naar jou komen of een online afspraak plannen.

Daag ons uit!

Weten of jij je online marketing nog verder kan stroomlijnen? Daar kom je maar op één manier achter. Neem contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan, uiteraard kan dit op ons kantoor in Groningen of komen we bij jou langs. Het liefst geven we je inzicht in de huidige kwaliteit van de online-marketingcampagnes. Zo zien we waar kansen liggen en waar onnodig geld aan wordt uitgegeven. Zo geven we je ook direct inzicht in onze kwaliteit en manier van werken.

De kosten zijn gehalveerd, terwijl onze CTR en conversieratio’s alleen maar zijn verbeterd. Wij zouden iedereen aanraden conversies.nl eens een kijkje te laten nemen in zijn/haar Ads account, je krijgt er geen spijt van!

Fit For Free

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor