Online marketing bureau Groningen

 

Conversies.nl is een online marketing bureau gevestigd in Groningen. We zijn een hardwerkend groepje, eerlijke noordelingen die zich gespecialiseerd hebben in online marketing.

Als het om conversies genereren gaat zijn we serieus, nuchter en eerlijk. Ook als het niet altijd even leuk is, want daar heb je het meeste aan. Kan iets nog beter? Dan zeggen we dat: we zijn namelijk gek op optimaliseren. Jij blij, wij blij!

“Pssst… klanten van ons genereren gemiddeld 20% meer conversies en hebben 30% minder kosten nadat ze naar ons zijn overgestapt.”

Online marketing bureau in Groningen

We werken voor prachtige Groningse bedrijven, zelf kunnen we vertellen hoe goed we zijn maar dat laten we liever aan anderen over. Per branche werken we voor een bedrijf. Zo doen we de online marketing voor één makelaarskantoor in Groningen en één installatiebedrijf.

Online marketing diensten

We hebben ons gespecialiseerd in online marketing, we maken dus geen websites, maar verbeteren je huidige website wel zodat deze beter converteert. We zorgen dat jouw bedrijf het beste scoort op de bekende platformen zoals Google Ads, Facebook, Instagram en LinkedIn. We zijn in Groningen als een van de weinigen een premium partner van Google.

Gevestigd in Groningen

Zelf zijn we gevestigd in Groningen, aan de Lübeckweg 2. Het pand is een verzamelpand vol innovatieve bedrijven en heeft sinds kort de naam Het Kwadraat. Het verzamelgebouw is in Groningen beter bekend als het oude pand van Dagblad van het Noorden.

Daag ons uit!

Weten of jij je online marketing nog verder kan stroomlijnen? Daar kom je maar op één manier achter. Neem contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan, uiteraard kan dit op ons kantoor in Groningen of komen we bij jou langs. Het liefst geven we je inzicht in de huidige kwaliteit van de online marketingcampagnes. Zo zien we waar kansen liggen en waar onnodig geld aan wordt uitgegeven. Zo geven we je ook direct inzicht in onze kwaliteit en manier van werken.

De kosten zijn gehalveerd, terwijl onze CTR en conversieratio’s alleen maar zijn verbeterd. Wij zouden iedereen aanraden conversies.nl eens een kijkje te laten nemen in zijn/haar Ads account, je krijgt er geen spijt van!

Fit For Free

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor