SEA: bovenaan in de zoekmachines

Zoekmachines als Google en Bing zijn de digitale winkelstraten waar iedere gebruiker begint met zoeken naar bepaalde producten of diensten. Jouw producten en diensten dus! We hoeven je dan ook niet te vertellen dat het essentieel is om het aanbod van jouw bedrijf hier prominent naar voren te brengen. Search Engine Advertising – of SEA – geeft ondernemers een moderner en effectiever alternatief voor adverteren. Een alternatief dat ervoor zorgt dat jouw verkopen stijgen, terwijl je kosten dalen. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Maar laat dat maar aan ons over!

Lees hieronder meer over wat wij op het gebied van SEA voor jouw organisatie kunnen betekenen:

Meetbare resultaten, meer conversies

SEA campagnes zijn volledig meetbaar, waardoor je aan de hand van analyses realtime kunt bijsturen op lopende campagnes. We geven je inzicht in waar je klanten op zoeken en zorgen dat je advertenties hier perfect op aansluiten. Dat zorgt dan weer voor een hogere kwaliteitsscore van zoekmachines en zo zorgen wij dat jouw advertenties bovenaan verschijnen in de zoekresultaten. Maar nog belangrijker, zo zorgen we dat jouw potentiële klanten jou te allen tijde moeiteloos kunnen vinden. Want dat is uiteindelijk waar het om draait. Meer conversies!

Specialisme vereist

Online advertising is continu in beweging, door steeds veranderende algoritmes van zoekmachines en social media kanalen. Algoritmes zijn alle geautomatiseerde regeltjes die achter de schermen bepalen welke advertenties het meest relevant zijn voor gebruikers. Deze advertenties worden vaker getoond en verschijnen hoger in de zoekresultaten. Daarnaast zijn zoektermen vaak trendgevoelig of sterk seizoensgebonden. Gebruikers van zoekmachines vinden dan ook steeds nieuwe manieren om op zoek te gaan naar jouw producten of diensten. Dit maakt SEA een vak apart. Het vereist continue aandacht en sturend vermogen wil je je advertenties keer op keer goed of zelfs beter laten presteren. Conversies.nl weet niet beter.

Daag ons uit!

Meer weten over SEA? Neem contact met ons op. Of vraag hieronder een geheel vrijblijvende Google Ads analyse aan!

  • Klant-id toevallig bij de hand? Vul deze hier in, zodat we een verzoek tot koppeling kunnen doen.

Weten welke diensten wij nog meer aanbieden? Ga dan naar de overzichtspagina van onze diensten.

Meer kennis

De kosten zijn gehalveerd, terwijl onze CTR en conversieratio’s alleen maar zijn verbeterd. Wij zouden iedereen aanraden conversies.nl eens een kijkje te laten nemen in zijn/haar Ads account, je krijgt er geen spijt van!

Fit For Free

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor