Google Ads

Wist je dat Google door 98% van de Nederlanders wordt gebruikt als zoekmachine? Bijna altijd is Google het startpunt voor iedere online geïnteresseerde. Het is dus belangrijk dat je goed zichtbaar bent in Google en op haar partnerwebsites. Door te adverteren in Google Ads – voorheen Google AdWords – staat jouw website bovenaan en ziet de bezoeker direct jouw merk en het product of de dienst die je aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat jouw Google Ads advertenties alleen aan relevante bezoekers worden getoond. Je betaalt pas wanneer er op je advertentie wordt geklikt, dus vertoningen zijn gratis.

Campagnetypen

Lees hier over de verschillende manieren om zichtbaar te zijn via Google Ads:

Search: zichtbaar in de zoekresultaten.
Shopping: speciaal voor e-commerce.
Display: zichtbaar op het Google Display Network met banners.
Grants: als je in bezit bent van een ANBI status

Naast Google Ads zijn er meer manieren om betaald zichtbaar te zijn. Voor een overzicht daarvan ga je naar onze SEA pagina.

Minder kosten, meer conversies? Daag ons uit!

Klanten van ons maken gemiddeld 20% meer conversies en 30% minder kosten nadat ze naar ons zijn overgestapt. Wil jij weten of wij dit ook voor jou kunnen doen? Vraag een vrijblijvende analyse aan en daag ons uit!

Gratis Analyse aanvragen

  • Klant-id toevallig bij de hand? Vul deze hier in, zodat we een verzoek tot koppeling kunnen doen.

Meer kennis

De kosten zijn gehalveerd, terwijl onze CTR en conversieratio’s alleen maar zijn verbeterd. Wij zouden iedereen aanraden conversies.nl eens een kijkje te laten nemen in zijn/haar Ads account, je krijgt er geen spijt van!

Fit For Free

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor