SEO: een betere organische vindbaarheid

Organisch hoog ranken, dat is wat je wil bereiken. Bovenaan staan als het gaat om de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Met een scherpe SEO-strategie. Vaak omvat zo’n strategie het optimaliseren van de website en schrijven van content. Echter ben je er dan nog niet, er komt nog veel meer bij kijken. Lees hier wat SEO is en hoe jij bovenaan de zoekresultaten komt te staan.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization (SEO) bestaat grofweg uit twee delen: de techniek en de content. Het draait eigenlijk allemaal om de juiste indexatie van de zoekmachines zoals Google en Microsoft Bing. Deze zoekmachines stellen bepaalde ‘eisen’ aan een pagina of website zoals het hebben van zoekwoorden en beschrijvingen, afbeeldingen en video’s en verwijzingen naar andere websites en bronnen.

De techniek van de website moet dus goed zijn. Je moet linken naar andere pagina’s, en er moet naar jouw pagina gelinkt worden om te zorgen voor prominentie. Daarbij is de content belangrijk. Je moet schrijven over relevante onderwerpen, of over actualiteiten in jouw branche. Het vinden van de juiste onderwerpen en het schrijven van die pakkende teksten is echter zo makkelijk nog niet.

Samen met ons voor organische vindbaarheid

Bereik meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en meer leads door de juiste content te plaatsen op het juiste moment. Maar neem hierbij de tijd om je SEO-strategie te maken, implementeren, en regelmatig bij te schaven. Wij zeggen wel eens dat SEO een marathon is, waar SEA meer een sprint is. Je hebt de tijd nodig om te optimaliseren en te groeien.

Gratis SEO analyse

Besteed je de SEO-kennis liever uit omdat je de tijd er niet voor hebt? Of bijvoorbeeld omdat je medewerkers andere ambities hebben dan schrijven? Conversies.nl kan je helpen. Onze online marketeers bezitten naast kennis over SEA ook over een hoop ervaring met SEO, zij weten wat wel en niet werkt. Benieuwd naar welke kansen jij laat liggen? Neem eens contact met ons op.

Contactformulier

Roxanne Kruider |

Roxanne adviseert en helpt klanten met zowel de beste Google Ads campagnes als scherpe SEO content. Bij haar gaat SEA en SEO hand in hand om jouw doel te behalen: meer conversies!
Lees meer van Roxanne Kruider