Leren hoe je LinkedIn succesvol kan inzetten? Lees verder.

LinkedIn is hét zakelijke sociale netwerk. Verkoop je een zakelijk product of wil je een targeting op functietitel? Dan mag onze LinkedIn training niet ontbreken.

Duur:2 dagdelen
Aantal personen:Maximaal 4
Locatie:In overleg
Kosten:€699,- (excl. btw)

Onze LinkedIn training bestaat standaard uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je LinkedIn campagnes analyseren en optimaliseren.

(Meer weten over andere trainingen? Ga dan terug naar onze overzichtspagina over Online Marketing trainingen)

LinkedIn inzetten als marketinginstrument

Eenvoudig in contact komen met potentiële opdrachtgevers? Meer relevantie conversies genereren? Of juist betere Personal branding? Meer dan 8 miljoen Nederlanders (jan. 2020) hebben een LinkedIn account en ruim 600.000 (jan. 2020) zijn dagelijks actief op LinkedIn. Wil jij het maximale uit LinkedIn halen? De op maat gemaakte LinkedIn training geeft je inzicht in de zakelijke mogelijkheden van LinkedIn én geeft je handvatten om LinkedIn doelgericht in zetten.

Organisch of Advertising

Op LinkedIn kun je organische berichten posten en betaald adverteren. Beide hebben een andere strategie en heb je aparte kennis voor nodig.

Aangezien onze trainingen op maat gemaakt zijn, bieden we aan wat jij wilt leren. Wil jij een training gespecialiseerd op LinkedIn advertising of juist weten op welke momenten van de dag je het best je organische berichten kunt posten? Wij passen onze training aan op jouw wensen.

Op maat gemaakt

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt. Dus niet met een groepje verschillende bedrijven hetzelfde programma doornemen, maar een echte training specifiek gemaakt voor jou.
De LinkedIn training is een combinatie van theorie en praktijk. Door de theorie meteen in de praktijk te brengen in je account, leer je het beste en ga je naar huis met de eerste optimalisaties in je account.
Voorafgaand aan de training bellen we om af te stemmen wat het niveau is en wat je wilt leren. Zo haal je het beste uit je tijd en heb je na deze training de nodige kennis van LinkedIn.

Inhoud LinkedIn training

Onze trainingen zijn op maat gemaakt, dus bieden we aan wat jij wilt leren. Wil jij leren op welke momenten van de dag je het best je organische berichten kunt posten of wil je juist weten hoe je je posts kunt analyseren? Wij passen onze training aan op jouw wensen.

De inhoud van de trainingen hangt af van je huidige kennis en je leerdoelen. Hieronder een aantal onderwerpen die we kunnen behandelen.

OrganischAdvertising
DoelgroepBasisprincipes uitleg (aloritme, biedingen & betalen, kosten)
ContentDoelstellingen
Gebruik van hashtagsVerschil bericht boosten en campagne
Bedrijfspagina instellingenLinkedIn Insight Tag (conversies meten)
Taggen van personenDoelgroep targeting
Info over volgersBudgetten bepalen
Content kalenderPlaatsingen
Concurrenten analyseAdvertentietypen
Berichten analyserenPrestaties beoordelen
Verschillen tov Facebook

Onze specialisten

Bij Conversies.nl werken specialisten met veel LinkedIn ervaring. Wij houden ervan om voor onze klanten zoveel mogelijk conversies te genereren. Dagelijks werken wij met social media en blijven mede door regelmatig testen op de hoogte van de huidige best practices. Deze kennis geven wij ook graag aan jou! De LinkedIn training passen we dus voortdurend aan op de nieuwste ontwikkelingen.

Locatie

Wij komen graag naar jullie eigen locatie om de LinkedIn training te geven. Mochten jullie geen ruimte beschikbaar hebben, dan hebben wij deze en ben je meer dan welkom in ons kantoor.

Kosten LinkedIn training

De kosten van de LinkedIn training zijn €699,- per training. Aangezien onze trainingen op maat zijn gemaakt per bedrijf, kiezen wij ervoor om per training te factureren en niet per persoon. Om het beste uit deze trainingen te halen, hanteren we wel een maximum van 4 personen (met hetzelfde kennisniveau).

Onze LinkedIn training bestaat uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je LinkedIn campagnes analyseren en optimaliseren.

LinkedIn Training aanvragen

Wil je ook meer praktische kennis krijgen van LinkedIn en een op maat gemaakte training volgen? Neem contact met ons op.

Deli IJkema |

Deli optimaliseert Google Ads accounts tot in de puntjes. Als echte spin in het web zet zij zich in voor veel verschillende accounts. De best practices? Daar weet ze alles van!
Lees meer van Deli IJkema