De website van Beslist is enorm, en met jouw producten een plekje bemachtigen op dit enorme online winkelcentrum is zonder twijfel een flinke boost voor je sales. Producten uploaden gaat, net als bij andere marketplaces, door middel van een feed, maar daarbovenop is het ook mogelijk om te adverteren op Beslist.nl.

Je producten op Beslist.nl aanbieden

Er zijn enorm veel shops aangesloten bij het platform van Beslist. Het is daarom ook niet gemakkelijk om je producten te laten opvallen. Wij kunnen je helpen om er voor te zorgen dat de producten op de juiste plaatsen te vinden zijn, zodat de zoektocht van de klant zo kort mogelijk kan blijven.

Adverteren op Beslist.nl

Naast het plaatsen van je producten op de overzichtspagina’s van Beslist, is het ook mogelijk om deze producten een extra zetje te geven door middel van display advertising. Dit is mogelijk op alle pagina’s van Beslist, maar ook op specifieke pagina’s. Zo kunnen we er voor zorgen dat de juiste klanten de juiste advertenties te zien krijgen.

Welke vorm van adverteren je ook kiest, wij kunnen je met onze uitgebreide kennis en ervaring helpen met het opzetten, beheren en optimaliseren van je advertenties!

Benieuwd naar andere manieren om te adverteren op marketplaces? Ga dan naar de Marketplaces overzichtspagina.

Daag ons uit!

Meer weten over verkopen via Beslist.nl? Neem contact met ons op.

Margreet Bakema |

Margreet helpt jou je online vindbaarheid te verhogen met hoge posities in Google en het bereiken van een relevant publiek via social media. Ze helpt jou je doelen te bereiken!
Lees meer van Margreet Bakema