Verkoop je producten op de grootste online warenhuizen van Nederland.

Bol.com, Amazon.nl, Beslist.nl, zomaar een greep uit de grote online warenhuizen die de retailmarkt domineren. Maandelijks trekken deze websites tientallen miljoenen bezoekers, en daar kan jij van mee profiteren! Wij kunnen je helpen zichtbaar te worden op deze (en vele andere) marketplaces.

Benieuwd naar andere manieren om online te adverteren? Ga dan naar de SEA overzichtspagina. Of bekijk de mogelijkheden voor de verschillende marketplaces hieronder.

Welke opties zijn er?

Allereerst is er een enorme keuze in online warenhuizen en marketplaces. Zo zijn er natuurlijk met Bol.com en Amazon enorme online winkelcentra beschikbaar waar je je eigen producten aan kunt bieden, maar er zijn er ook een aantal kleinere, zoals bijvoorbeeld Fonq, Wehkamp, Blokker en Beslist.nl. 

Op elk van deze platformen is het mogelijk om je producten aan te bieden, maar elk platform heeft zo zijn eigen methoden. Zo kun je je bij Amazon gewoon aanmelden als verkoper, terwijl je bij Fonq een soort sollicitatie moet doen. Daarnaast is het bij Bol mogelijk om op verschillende manieren te adverteren, nog naast de productpagina’s die je kan aanmaken, terwijl die mogelijkheden bij Beslist net weer anders werken. 

Welk platform en welke vorm van adverteren je ook kiest, wij kunnen je met onze uitgebreide kennis en ervaring helpen met het opzetten, beheren en optimaliseren van je advertenties!

Afwegingen

+ Marketplaces hebben doorgaans een enorm bereik, en kunnen daarom bijdragen aan een serieuze omzetverhoging.

– Het verkopen via een marketplace als tussenpartij doet minder beroep op je merkbekendheid en kan je daardoor afhankelijk maken.
– Over de omzet dien je een fee/vergoeding te betalen; de marge gaat daardoor omlaag.

Daag ons uit!

Meer weten over adverteren op marketplaces? Neem contact met ons op.

Meer weten over welke diensten wij nog meer aanbieden? Ga dan naar de overzichtspagina van onze diensten.

Gerwin Hooghoudt |

Gerwin is altijd op zoek naar verbeteringen. Via Google Ads en Analytics analyseert hij de data om vervolgens jouw account te optimaliseren. Zijn scherpe blik ontgaat niets!
Lees meer van Gerwin Hooghoudt