Wij doen alles voor meer conversies, maar hoe doen we dat? Lees hier verder over onze diensten die jou verder gaan helpen:

SEA: zichtbaarheid in de zoekresultaten

Mensen zijn meer dan ooit online, en daarbij zoeken ze zich suf. Google is daarbij veruit de meest populaire zoekmachine. Wij zijn Google Premier Partner en zijn expert in adverteren via Google. In dat zoeknetwerk zijn er meerdere manieren om als bedrijf zichtbaar te zijn. Dat kan via tekstadvertenties in de zoekresultaten, en als het om fysieke producten gaat ook in de Google Shopping resultaten.

Wil je meer buiten de zoekmachines zelf worden gevonden? Dan kan zichtbaar zijn in het Google Display Netwerk erg rendabel zijn.

Heeft jouw organisatie een ANBI status? Grote kans dat je in aanmerking komt voor veel gratis advertentietegoed via een Google Ads Grants account.

Een zoekmachine die niet moet worden onderschat is Bing, waar ook de mogelijkheid tot adverteren is. En verkoop je fysieke producten? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden als het gaat om adverteren via Marktplaats.

Social media advertising

Naast dingen opzoeken, zijn we ook gek op delen; sociale media is waar je op de hoogte wordt gehouden van personen of onderwerpen die jij interessant vindt. Ook hier kan je als organisatie zichtbaar zijn bij de mensen die jou interessant vinden: advertising in sociale media.

Maar welke kanalen werken het beste voor jou? Dat ligt aan het product of de dienst. Afhankelijk daarvan kan zichtbaarheid via FacebookLinkedInInstagram of Twitter een perfecte match zijn.

Optimaliseer je website

Bovenstaande diensten gaan allemaal over het sturen van relevante bezoekers naar je website. Maar hoe doet je website het? Converteert je website ook? Laten we daar achter komen via een optimalisatie-traject.

Meer weten?

Meer weten over hoe wij jou kunnen helpen? Neem eens contact met ons op. Dat kan onder anderen via het onderstaande contactformulier. Je kan ook bellen: 050-2111000

Contactformulier

 

Meer kennis

Sinds we gestart zijn met Conversies.nl zijn de bezoeken aan onze website toegenomen. Er is een betere balans ontstaan in de traffic naar onze website.

Boer Staphorst

Margreet Bakema |

Margreet helpt jou je online vindbaarheid te verhogen met hoge posities in Google en het bereiken van een relevant publiek via social media. Ze helpt jou je doelen te bereiken!
Lees meer van Margreet Bakema