Gezien worden op de tijdlijn van je klant

Met 2 miljard maandelijkse gebruikers is de kans echter groot dat jouw potentiële klanten zich bevinden op Facebook. Gelukkig weten Facebook en Conversies.nl dat ook en met dat in het achterhoofd is Facebook advertising een uitgelezen mogelijkheid voor jouw organisatie.

Niet alleen Facebook, maar de meeste social media kanalen hebben een advertising tool. Lees er alles over:

Wil je weten wat wij op het gebied van Facebook advertising voor je kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in of bekijk onze contactgegevens.

The sky is the limit

Met Facebook advertising kunnen we targeten op je huidige klanten, lookalikes en gebruikers met bepaalde interesses. Met retargeting kunnen we zelfs die mensen bereiken waarbij de kans op conversies het grootst is. De mogelijkheden om je doelgroep te targeten en de resultaten te analyseren zijn eindeloos met Facebook. Wij draaien onze hand er dan ook niet voor om.

Daag ons uit!

Meer kennis

Door de advertenties van Health2Work beter aan te laten sluiten op de doelgroep, heeft Conversies.nl gezorgd voor een besparing van ruim 40% op onze marketingkosten en daarnaast een stijging van de conversies gerealiseerd.

Health2Work

Lisa van der Veeke |

Lisa heeft is een ervaren allround marketeer, en zorgt voor meer conversies vanuit elk mogelijk online medium. Ze zet zich onder anderen in voor ijzersterke social media advertising en search advertising.
Lees meer van Lisa van der Veeke