Facebook: een kanaal wat niet meer weg te denken is. Heb jij Facebook al opgenomen in jouw marketing mix? Dat zou je wel moeten doen. Met 2 miljard maandelijkse gebruikers is de kans echter groot dat jouw potentiële klanten zich bevinden op Facebook. Gelukkig weten Facebook en Conversies.nl dat ook en met dat in het achterhoofd is Facebook advertising een uitgelezen mogelijkheid voor jouw organisatie.

Waarom Facebook advertising?

Facebook is het kanaal voor volwassenen om in contact te blijven met vrienden, familie en kennissen. Maar wist je de gebruikers Facebook ook inzetten om hun favoriete bedrijven te volgen? Vele gesprekken over het bedrijf vinden plaats tussen reacties onder berichten en video’s. Houd de gesprekken gaande om de band met jouw klanten op te bouwen en te onderhouden.

Gezien worden op de tijdlijn van je klant

Weet je precies wie jouw doelgroep is? Of wil je juist nieuwe mensen bereiken? Facebook advertising beschikt over ruime mogelijkheden als het gaat om doelgroepinstellingen. Ontwikkel kerndoelgroepen op basis van leeftijden en interesses of kom opnieuw in contact met mensen die interactie met jouw bedrijf hebben gehad. En wist je dat je zelfs van deze laatste doelgroep een vergelijkbare variant kan maken? Onze online marketeers hebben hier wel koek van gegeten. Laat je adviseren en bespreek de mogelijkheden met ons.

B2B, B2C of beide?

Niet alleen Facebook, maar de meeste social media kanalen hebben een advertising tool. Dit maakt het voor jou mogelijk om verschillende doelgroepen te bereiken op de kanalen waar zij actief zijn. Wil je meer weten over de andere kanalen en hoe jij hierop kan adverteren? Klik op de buttons hieronder.

The sky is the limit met Facebook advertising

Promoot jouw merk, product of dienst en vacatures op Facebook en vergroot jouw online zichtbaarheid. De mogelijkheden voor Facebook campagnes en het analyseren van de resultaten zijn eindeloos. Wij draaien onze hand er dan ook niet voor om.

Wil je weten wat wij op het gebied van Facebook advertising voor je kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in of bekijk onze contactgegevens.

Daag ons uit!

Meer kennis

Door de advertenties van Health2Work beter aan te laten sluiten op de doelgroep, heeft Conversies.nl gezorgd voor een besparing van ruim 40% op onze marketingkosten en daarnaast een stijging van de conversies gerealiseerd.

Health2Work

Hester Kingma |

Hester verstevigt de klik tussen jou en je klanten, door jou binnen een (advertentie-)klik vindbaar te maken online. Met behulp van goede content en betrouwbare data is een stijgende lijn in conversies onvermijdelijk.
Lees meer van Hester Kingma