Klantverhalen

Buenaparte

Onze samenwerking met Conversies omschrijven wij als vlot, vertrouwd en vakkundig! Nooit te beroerd om actief mee te denken, om al onze vragen te beantwoorden en snel te schakelen wanneer onze opdracht(gever) dat eist.

We hebben inmiddels voor meerdere van onze opdrachtgevers en campagnes samengewerkt met Conversies met alleen maar goede resultaten. Kwalitatief én kwantitatief.

Het is een prettig gevoel altijd terug te kunnen vallen op de expertise van Conversies en zo ook vertrouwen uit te kunnen stralen naar onze opdrachtgevers. Samen hebben we al heel wat mooie impactvolle resultaten bereikt.

Arnoud Evenhuis

Bezoek website

Technisch Expert Jansen

Sinds enige tijd beheert Conversies.nl onze AdWords campagnes. De manier van werken spreekt ons erg aan: Conversies.nl denkt met je mee en zorgt voor duidelijke campagne-overzichten.

Bovendien houden ze de ontwikkelingen bij die spelen op het gebied van Ads. Op het moment dat Google iets nieuws ontwikkelt en het is op ons van toepassing, krijgen we daar direct bericht van.

Wij kunnen iedereen aanraden eens met Conversies.nl om tafel te gaan en te kijken wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Roy Kalma

Bezoek website

Scapino

Scapino is erg tevreden over de samenwerking met Conversies.nl! Met hun nuchtere en datagedreven aanpak weten ze de vraagstukken die bij ons spelen van antwoorden te voorzien. Zowel de last minute werkzaamheden als de lange termijn strategie is bij Conversies.nl in goede handen.

Elmer Noorman
Online Advertising Specialist

Bezoek website

101BHV.nl

Conversies.nl beheert de Google Ads campagnes van 101BHV.nl al enige jaren naar tevredenheid. Wij geloven in specialisme en het continue door ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze campagnes. Conversies.nl helpt ons hiermee en koppelt maandelijks terug wat de resultaten zijn.

Mede door de goed afgestelde campagnes zien wij de online aanmeldingen voor onze BHV cursussen stijgen. Wij ervaren Conversies.nl als een laagdrempelige organisatie die graag met je meedenkt en specialisten zijn in hun vakgebied.

Rick Boelens

Bezoek website

Darmspecialist

Wij hebben onze online strategie in handen gegeven van Conversies en zijn ontzettend blij met deze keuze. Toen we van start gingen, hebben zij wijzingen voorgesteld (we hadden het eerst uitbesteed bij een andere partij) en deze wijzigingen zijn zeer effectief gebleken.

Ondanks ons beperkte budget, hebben we meer nieuwe cliënten dan ooit. Daarnaast is de inzet van Conversies ontzettend goed, ze denken proactief mee, en hebben veel oog voor detail en uiteraard de kennis. Ik wil met name Hester in het zonnetje zetten (ons contactpersoon), we zijn ontzettend blij met wat ze allemaal voor ons doet!

Adrienne de Vries

Bezoek website

Voys

Bouke is in 2011 begonnen bij Voys en nagenoeg vanaf het begin verantwoordelijk geweest voor de online marketing. Zijn focus lag daarbij sterk op Google Ads, waar hij zeer veel inhoudelijke en up to date kennis van heeft. Voys is al jaren op rij de snelstgroeiende telecomaanbieder van Nederland en Bouke heeft daar met zijn kennis en energie een prachtige bijdrage aan geleverd.

Zoek jij een club die je op Ads gebied verder kan helpen dan vind je in Bouke iemand die stuurt op de echte conversie en daarmee de optimale ROI geeft met je advertentiebudget.

Mark Vletter
Oprichter

Bezoek website

Fit For Free

Sinds Conversies.nl in onze AdWords account is gedoken zijn er eindelijk duidelijke overzichten van onze campagnes, zijn de kosten gehalveerd, terwijl onze CTR en conversieratio’s alleen maar zijn verbeterd!

De no-nonsense mentaliteit en de wil om écht mee te denken met klanten over het efficiënter inzetten van hun Adwords campagnes, maakt de samenwerking met conversies.nl uniek.

Wij zouden iedereen aanraden conversies.nl eens een kijkje te laten nemen in zijn/haar Adwords account, je krijgt er geen spijt van!

Matthijs de Vreede

Bezoek website

Friesland Lease

Wij werken meer dan twee jaar samen met Conversies.nl. Zij zijn flexibel, supersnel en leveren kundige rapportages met een goede uitsplitsing van kosten en conversies.

Conversies.nl kan de materie goed vertalen in jip-en-janneke taal waardoor het voor iedereen duidelijk is. Als wij worden benaderd door een aanbieder die iets soortgelijks doet, geeft Conversies.nl altijd direct reactie met uitleg hoe het zit.

Conversies.nl is slagvaardig, werkt met korte lijnen en is altijd bereikbaar.

Mirjam Marinus - de Jong
Manager marketing, HR, kwaliteit & duurzaamheid

Bezoek website

Terschelling Recreatie

Terschelling Recreatie Vakantieparken heeft aan Conversies een goede partner. Gerwin en Deli van Conversies bewegen goed mee met de markt en zorgen dat we zichtbaar zijn op het internet. Hierdoor hebben we een mooie groei kunnen maken in de afgelopen jaren.

Melis de Vries

Bezoek website

Scheune7 & Bauholz Möbel

Met een kleine tussenpauze al jaren een zeer tevreden klant van Conversies.nl. Wat een meerwaarde en zichtbaarheid brengt ons dit op internet. Wij werken voornamelijk op de Duitse markt, waar onze klanten en partners zelfs versteld staan van de vind- en zichtbaarheid. Top.

Johann Straatsma
Eigenaar

Bezoek website

Parkeren050

Parkeren050.nl is al jaren heel tevreden over de samenwerking met Conversies. Deze samenwerking is in die periode daarom ook uitgebreid. Op reguliere basis houdt Conversies ons op de hoogte van de werkzaamheden en de resultaten. We zijn steeds beter in beeld bij onze bezoekers en daar gaat het natuurlijk om!

Ginet Welraven
Marketing en Communicatie Parkeerbedrijf Gemeente Groningen

Bezoek website

Kiesrijk

We werken al een aantal jaar samen met Conversies.nl, naar alle tevredenheid. Zij zorgen voor onze online campagnes.
De lijnen zijn kort, snelle responstijd, delen waardevolle informatie en komen met verbeterpunten en kansen.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Conversies.nl.

Lizeth Verlinden
Eigenaar

Bezoek website

Autodemontage Klaas Boer

Sinds enkele maanden maken we als Autodemontage Klaas Boer gebruik van de diensten van Conversies.nl. De samenwerking met Conversies.nl vinden we erg fijn, ons contactpersoon denkt goed mee en is telefonisch of per mail goed bereikbaar. Naast het meedenken krijgen we ook geregeld een update aangaande de prestaties van Autodemontage Klaas Boer online. De overweging om na jaren de Facebook en Google Ads nu deels uit handen te geven aan Conversies.nl, geeft rust en ook direct resultaat. Zeker een aanrader, voor bedrijven die op een professionele wijze ontzorgd willen worden met de zakelijke online advertenties.

Jeroen Boer
Bedrijfsleider

Bezoek website

Bakker Terschelling

Het gaat erg goed (mede) door de Google campagne. Daardoor zit er een mooie groei in ons kleine bedrijf. De kosten/opbrengsten verhouding die ik in gedachten heb gehouden komt altijd goed of heel goed uit. Daar zijn we jullie erg dankbaar voor!

Rel Bakker
Eigenaar

Bezoek website

Slim Makelaardij

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking tussen Conversies en Slim. Makelaardij, het contact is laagdrempelig en heel erg prettig. Beiden bedrijven matchen ook erg goed op het gebied van vernieuwing, onderlinge verhoudingen, ambitie en oprechte aandacht voor elkaar. Kortom een Winning team en we hopen nog lang partners te blijven!

Slim. Makelaardij is online erg actief en met hulp van Conversies is dit alleen maar beter geworden: meer conversies tegen lagere kosten!

Dat is SLIM. met top CONVERSIES!

Sijtze Bijzitter

Bezoek website

Canvascompany

De samenwerking is uitstekend, eerlijk en oprecht. De prestaties zijn nog beter.

Conversies.nl is voor ons het marketingbureau dat echt gaat voor de beste prestaties en een eerlijk verhaal.

Halbe Boersma

Bezoek website

Boer Staphorst

De ervaring van Boer Staphorst met Conversies.nl is dat zij ons helpen om onze SEA campagnes zo optimaal mogelijk in te zetten. Als zelfstandige retailer hebben we niet de kennis en capaciteit in huis als het gaat om adverteren op Google en Bing. Dan is het fijn dat er een betrouwbare partner is waaraan je deze zaken uit handen kunt geven. Er wordt meegedacht over de online activiteiten in de breedste zin. Naast de standaard rapportages worden er ook (ongevraagd) tips en advies gegeven om dingen te verbeteren.

Sinds we gestart zijn met Conversies.nl zijn de bezoeken aan onze website toegenomen. Er is een betere balans ontstaan in de traffic naar onze website.

Daarnaast zijn er doelen gesteld voor winkeltraffic. Voor grotere aankopen in ons woonwarenhuis, willen wij mensen die zich online oriënteren uiteindelijk naar de winkel laten komen. Door onze ervaringen en kennis te bundelen zijn wij, samen met Conversies.nl, in staat om meer klantafspraken in de winkel te krijgen. En het mooie is dat daar nog steeds groei in zit.

Jarno Harink
Manager marketing & reclame

Bezoek website

Health2Work

Conversies.nl helpt ons aan unieke bezoekers en mooie bestellingen via onze website. Zij denken niet alleen mee in onze Google Ads, maar zijn ook een goed klankbord geweest tijdens de ontwikkeling van onze website; samen kijken hoe de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht kan worden.

De samenwerking verloopt prettig, we krijgen eerlijk en duidelijke adviezen. Iets waar ik veel waarde aan hecht.

Aafke Wallie van Dijk
Teamleider Marketing & Communicatie

Bezoek website

Keypro

Met conversies.nl halen wij het maximale uit onze online campagnes. De frisse, vernieuwende en professionele aanpak past precies ons product en organisatie. Samen bouwen we elke keer weer verder aan de toekomst.

Bas Anneveldt

Bezoek website

EDC internet

Al langere tijd werkt Conversies.nl aan onze online advertising campagnes. Dat bleek een goede zet: Onze ROI is gestegen, de kosten zijn gedaald en we behalen meer conversies.

Daarnaast ervaren wij de samenwerking met Conversies.nl als heel prettig. Conversies.nl werkt transparant en op een eerlijke manier.

Wat bij andere partijen niet altijd de standaard bleek. Al met al zijn wij een ontzettend tevreden klant van Conversies.nl.

Eric Idema

Bezoek website

SchoenenZaken

Afgelopen periode heeft Conversies.nl van Bouke Majoor super geholpen met de koppeling van onze WooCommerce webshop aan Instagram. Zo kunnen onze volgers nog makkelijker een product bekijken/kopen in onze webshop die wij koppelen aan een Instagram post. We zullen de komende tijd nog meer aandacht gaan geven aan slimme oplossingen qua e-commerce bij SchoenenZaken – Meesters in Herenschoenen.

Joël Timmerman
Mede-oprichting & eigenaar

Bezoek website

Mastertools

Wij van Mastertools zijn erg tevreden over de samenwerking met Conversies.nl.

Naast de diensten die zij voor ons leveren geven ze bij vragen helder advies en voorzien je van tips betreft conversieoptimalisatie. Ze zijn daarnaast zeer betrokken bij ons bedrijf en staan altijd klaar om met ons mee te denken over verbeteringen en/of nieuwe kansen.

Wij kunnen Conversies.nl daarom ten zeerste aanbevelen!

Dennis Schaafsma

Bezoek website

OPNIEUW!

Wij ervaren de samenwerking met Conversies als zeer prettig. Ze hebben de ervaring en kennis in huis en denken goed met ons mee op het gebied van marketing.

Verder zijn ze flexibel en pakken zaken snel op. We zien de moeite die conversies in ons stopt terug in onze resultaten; dit leidt tot meer bezoek en meer aanvragen.

Conversies is een fijne partner en draagt er zorg voor dat we zichtbaar zijn op Google. Ze doen daarbij proactief voorstellen om verbeteringen door te voeren.

Kees Noordmans
Bedrijfsleider Opnieuw

Bezoek website

Saam’

Conversies.nl doet zijn naam eer aan. Al ruim twee jaar werken wij erg prettig samen.

Waar wij sterk zijn in branding en (visuele) content, helpt Conversies.nl dit voor onze klanten door te vertalen naar concrete leads of directe sales. Daarmee is het de perfecte aanvulling op onze dienstverlening, met als resultaat dat wij ons kunnen positioneren als full service bureau.

De medewerkers van Conversies.nl zijn erg behulpzaam en altijd bereid hun kennis te delen en makkelijk begrijpbaar te maken. Tot slot worden de reports wekelijks aan ons gerapporteerd, wat wij weer communiceren naar onze klanten. Dit wordt zeer gewaardeerd en daarom blijft deze samenwerking nog tijden zo doorgaan wat ons betreft!

Teun Blankena
Partner

Bezoek website