Heb je het gevoel dat jullie marketingactiviteiten structuur of richting missen? Dat zien we vaker bij bedrijven. Experts van Conversies.nl bieden uitkomst.

Online Marketing strategie op maat

Geen bedrijf is hetzelfde, en geen strategie is hetzelfde. Daarom werken we niet met pakketten maar leveren we graag maatwerk. Zo gaan we doelgericht en efficiënt aan het werk. Dat heeft ons al veel blije klanten opgeleverd.

Haal expertise in huis

Maak gebruik van de ervaring die bij Conversies.nl aanwezig is; stuk voor stuk marketingspecialisten met ervaring. Zet al die mensen bij elkaar en je hebt een superteam tot je beschikking. Kies ons, wij houden namelijk wel van een uitdaging.

Het traject

Het strategietraject begint met een uitgebreid gesprek. Hier bespreken we de organisatiedoelen, marketingdoelen en wat er op het moment aan marketing wordt gedaan. Zo doen we een nulmeting, maar bepalen we ook duidelijk doelen. Dit stellen we vast in een startdocument.

Wijzen alle neuzen dezelfde kant op? Mooi, dan begint een periode van technisch huishoudelijk werk van onze kant. We zorgen dat alle kanalen goed zijn ingesteld en alle metingen kloppen. Zo maken we ons klaar voor de start.

Hoe de uitvoering er uit ziet is natuurlijk afhankelijk van de gestelde doelen, maar vaak worden werkzaamheden gedaan aan de hand van een marketingkalender. Wij zorgen ervoor dat alle kanalen worden verenigd in één overzichtelijke contentplanning, gedragen door de hele organisatie. Zo weet ieder waar die aan toe is.

Tussentijds zullen we regelmatig rapporteren over de gang van zaken. Daar laten we zien wat we zoals gedaan hebben, maar ook wat de resultaten daarvan zijn.

Contact opnemen

Graag komen we met je in contact, om zo meer te weten te komen over jullie bedrijf. Een strategie moet namelijk draagvlak verdienen, en dat begint met een luisterend oor.

Meer weten over welke diensten wij nog meer aanbieden? Ga dan naar de overzichtspagina van onze diensten.

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor