Heb je het idee dat je meer uit je webshop kunt halen? Of dat je niet iedereen op de juiste manier bereikt met je e-mails? Erg herkenbaar. Laat ons je helpen!

Reloadify: e-mailmarketing 2.0

Conversies.nl is officieel partner van Reloadify. Reloadify biedt e-mail marketing automation speciaal voor E-commerce. 

Wanneer je een webshop hebt, ben je al snel gefocust op het verkrijgen van nieuwe klanten. Dat terwijl er een waardevol maar slapend klantenbestand vol data in je webshop wacht om te worden gebruikt.

Personaliseer en converteer

Weg met generieke nieuwsbrieven! Door de bestaande data optimaal te benutten maakt Reloadify het mogelijk om op een laagdrempelige manier elke klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Zo kun je door middel van e-mail marketing een unieke ervaring creëren die leidt tot betere resultaten en meer conversies.

Koppeling met je webshop

Wat zijn de vervolgstappen en wat is er nodig om aan de slag te gaan? Wij kunnen de koppeling met je webshop binnen één minuut voltooien. Daarbij haalt het systeem direct alle benodigde informatie op. Wanneer de koppeling is voltooid, kunnen wij aan de slag met het technische gedeelte: het opzetten van triggers, segmenten en het ontwerpen van de e-mails.

Dynamische content automatisch verzonden

Voor de e-mails geldt dat je de kern van de boodschap voor iedereen hetzelfde kan maken. Vervolgens zullen de dynamische elementen ervoor zorgen dat alle e-mails enorm persoonlijk worden; het systeem pas de mails automatisch aan op basis van de kenmerken van de ontvanger. Daarnaast kan met automations het verzenden van de e-mails volledig worden geautomatiseerd. 

Ook belangrijk: de rapportage functionaliteit laat direct zien wat elke mailcampagne oplevert. Zo kunnen de campagne nog verder worden geoptimaliseerd.

Over Reloadify

  • Specifiek ontwikkeld voor de unieke wensen van webwinkels
  • Doelgroepsegmentatie op basis van 35+ kenmerken
  • Integratie met Facebook audiences
  • Veel persoonlijkere en dynamische e-mails
  • Alle data is real-time in te zien, zelfs de winkelwagen

Contact

Benieuwd wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen als het gaat om e-mailmarketing? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met je op.

Hester Kingma |

Hester verstevigt de klik tussen jou en je klanten, door jou binnen een (advertentie-)klik vindbaar te maken online. Met behulp van goede content en betrouwbare data is een stijgende lijn in conversies onvermijdelijk.
Lees meer van Hester Kingma