Wat zijn de kosten van advertentie extensies?

Om zichtbaar te zijn in Google met advertentie extensies hoef je geen extra kosten te maken. Met advertentie extensies kun je je advertentie uitbreiden met aanvullende informatie, waardoor het aantrekkelijker wordt om op je advertentie te klikken en je CTR omhoog gaat.

De extensies maken je advertentie opvallender en relevanter, maar het kost u niets meer dan een gewone klik op een advertentie. De CPC van een klik op de extensie is gelijk aan die van de gewone advertentie. Zo zijn extensies echt een win-win optie binnen het Google Ads platform.

Doordat de CTR hoger wordt door de relevantie van de extensies, zal je CPC dalen. Zo betaal je minder per klik voor een advertentie die groter en relevanter is.  Google Ads advertentie met extensies

Google Ads training

Wil jij meer weten van extensies en andere marketingtermen. In onze SEA training leggen we je alles uit op het gebied van online advertising en zorgen we ervoor dat je direct aan de slag kunt met goede campagnes. Hier leren wij je de fijne kneepjes van het vak en zorgen we er samen met je voor dat je goede advertentiecampagnes hebt klaar staan specifiek voor jouw bedrijf.

Nuttige tips ontvangen

Vul je naam en e-mailadres in en ga voor meer conversies!

Bart Kruizenga |

Bart duikt in de gegevens van klanten om de meest relevante data te vinden. Hij zorgt ervoor dat jij alleen adverteert op relevante momenten en plaatsingen.
Lees meer van Bart Kruizenga