Ben jij student in de richting Marketing/Communicatie/Retail of aanverwant en wil jij je eerste flinke stappen zetten de wereld van Online?

Wij zijn op zoek naar een (derdejaars) meewerkstagiair Online Marketing.
(Standplaat: Groningen. Per: September 2019)

Lees verder over jouw leerdoelen, werkzaamheden en vooruitzichten bij Conversies.nl.

Werkzaamheden

We begrijpen dat je als student te maken hebt met leerdoelen. Om je een idee te geven: graag willen we dat je ons gaat meehelpen met de volgende werkzaamheden:

– Het meewerken aan Google Ads accounts
– Het meewerken aan Facebook advertising
– Het meewerken aan andere vormen van marketingcommunicatie
– Het schrijven van sterke teksten (doelgroepgericht)
– Het analyseren van data en strategisch meedenken met klanten

Mocht je een sterke voorkeur hebben voor een bepaald onderdeel binnen de online marketing, geef het dan vooral aan. Zo kunnen we een plan maken waar iedereen blij van wordt. 🙂

Klanten

Meer online aanvragen en bestellingen genereren, dat is waar Conversies.nl goed in is. En dat doen we al bijna vijf jaar met succes voor de meest uiteenlopende klanten. Denk hierbij aan:

Een leasemaatschappij, landelijke sportschool, installatiebedrijf, verhuisbedrijf, psycholoog, oogkliniek, camping, woonwarenhuis, boekingskantoor, lokale overheid, evenementenlocatie, jaarlijkse festivals en vele, vele andere dienstverleners en (internationale) webshops. 

Ja, dat is heel divers. En daarom ziet voor elk van je collega’s geen enkele dag er hetzelfde uit.

Jezelf ontwikkelen

De online wereld groeit en verandert onafgebroken. Opleiding hebben soms weleens moeite om alle ontwikkelingen bij te houden. In het halfjaar dat je bij Conversies.nl stage loopt, krijg je de kans om alle nieuwste online ontwikkelingen van dichtbij mee te krijgen.

Wat vragen wij van jou

We vinden interesse, inzet en gedrevenheid veruit het belangrijkste. Werkinhoudelijk helpen de volgende eigenschappen: analytisch vermogen, nauwkeurig werken en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een stagevergoeding
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij we altijd open staan voor goede ideeën.
  • Goede stagebegeleiding
  • En niet te vergeten: een goede lunch, Snack friday en geregeld teamuitjes

Solliciteer nu

Klaar voor je nieuwe stageplek? Stuur je gegevens + motivatie naar kristen@conversies.nl en wij nemen contact met je op. 

Bart Kruizenga |

Bart duikt in de gegevens van klanten om de meest relevante data te vinden. Hij zorgt ervoor dat jij alleen adverteert op relevante momenten en plaatsingen.
Lees meer van Bart Kruizenga