Op zoek naar een Google Ads training op maat? Lees verder.

Wij van Conversies.nl houden ervan om via Google Ads zoveel mogelijk conversies te genereren voor onze klanten. We beseffen echter dat niet iedereen beheer van Google Ads kan uitbesteden. Wordt jouw Online Marketing in-house geregeld? Wij helpen je dit naar een nog hoger niveau te tillen!

Duur:2 dagdelen
Aantal personen:Maximaal 4
Locatie:In overleg
Kosten:€699,- (excl. btw)
Google Ads training

(Meer weten over andere trainingen? Ga dan terug naar onze overzichtspagina over Online Marketing trainingen)

Voor beginner en gevorderde

Google Ads is hét platform voor Google advertenties. In de basis lijkt het eenvoudig, maar iedereen die ermee start ziet snel dat er oneindig veel opties zijn. Aangezien onze trainingen op maat gemaakt zijn, bieden we aan wat jij wilt leren. Ben je beginner en wil je weten hoe je een campagne opzet of weet je dit al en wil je juist graag weten wat je moet aanpassen om meer rendement uit je campagnes te halen? Wij passen onze training aan op jouw wensen.
Op basis van jouw kennis en wensen maken we een training die zich specifiek richt op jouw account; dat is wel zo relevant.

Inhoud Google Ads training

Onze Google Ads trainingen bestaan standaard uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je Google Ads campagnes analyseren en optimaliseren.

De Google Ads trainingen worden volledig aangepast naar wens van de cursist. Hieronder een overzicht van punten die we vaak behandelen in de trainingen:

Basis

Gevorderd

Basisprincipes Google AdsGoogle Ads Editor
Koppeling AnalyticsOptimalisatie
Conversies doormetenAdvertentieplanning
Google Ads veilingssysteemRLSA
Campagne instellingen (targeting)Display
Zoekwoord analyse en -typenShopping
 UitsluitingszoekwoordenRemarketing
Advertentietekst optimalisatieAutomatische regels
KwaliteitsscoreDSA
Advertentie extensies

Op maat gemaakt

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt. Dus niet met een groepje verschillende bedrijven hetzelfde programma doornemen, maar een echte training specifiek gemaakt voor jou.
De training is een combinatie van theorie en praktijk. Door de theorie meteen in de praktijk te brengen in je account, leer je het beste en ga je naar huis met de eerste optimalisaties in je account.
Voorafgaand aan de training bellen we om af te stemmen wat het niveau is en wat je wilt leren. Zo haal je het beste uit je tijd en heb je na deze training de nodige kennis van Google Ads.

Onze specialisten

Bij Conversies.nl werken allemaal gecertificeerde Google Ads specialisten. Wij houden ervan om voor onze klanten zoveel mogelijk conversies te genereren. Wij werken dagelijks in Google Ads en blijven mede door regelmatig testen op de hoogte van de huidige best practices. Deze kennis geven wij ook graag aan jou! De trainingen passen we dus voortdurend aan op de nieuwste ontwikkelingen.

Locatie

Wij komen graag naar jullie eigen locatie om de training te geven. Mochten jullie geen ruimte beschikbaar hebben, dan hebben wij deze en ben je meer dan welkom in ons kantoor.

Kosten Google Ads training

De kosten van de Google Ads training zijn €699,-. De training bestaat uit 2 dagdelen. Gezien de hoeveelheid informatie geven we deze graag verspreid over 2 dagen. Aangezien onze trainingen op maat zijn gemaakt per bedrijf, kiezen wij ervoor om per training te factureren en niet per persoon. Om het beste uit deze trainingen te halen, hanteren we wel een maximum van 4 personen (met hetzelfde kennisniveau).

Training aanvragen

Wil je ook meer praktische kennis krijgen van Google Ads en een op maat gemaakte training volgen? Neem contact met ons op.

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor