Prikkel de visuele voorkeur van je klanten

Google Ads Display is het campagnetype dat bij uitstek geschikt is voor het behalen van hogere online zichtbaarheid. Deze vorm van online advertising geeft je brand awareness namelijk een enorme boost. Naamsbekendheid is een mooie stap, maar wij zouden je deze service natuurlijk niet bieden als het niet een uitgelezen mogelijkheid zou zijn om meer conversies te genereren.

Benieuwd naar andere manieren om te adverteren via Google? Ga dan naar de Google Ads overzichtspagina. Of lees gelijk meer over een van de Google Ads mogelijkheden:

  • Search: zichtbaar in de zoekresultaten
  • Shopping: speciaal voor e-commerce
  • Grants: als je in bezit bent van een ANBI status

Van targeting tot remarketing

Display ads komen voor in alle soorten en maten en kunnen worden weergegeven op miljoenen websites en apps. Deze organisaties ‘verhuren’ namelijk ruimte op hun website waar jouw advertenties getoond kunnen worden. Natuurlijk wil je je advertenties niet tonen op iedere willekeurige website. Wij kunnen je daarbij helpen door je advertenties alleen daar te tonen waar ze het beste tot hun recht komen en waar de kans dus het grootst is dat je prospects converteren. Die kans kunnen we zelfs voor je vergroten door remarketing toe te passen. Met remarketing kun je advertenties weergeven aan mensen die eerder je website hebben bezocht of je mobiele app hebben gebruikt. Als mensen bijvoorbeeld je website verlaten zonder iets te kopen, kun je hen met remarketing opnieuw bereiken door middel van relevante advertenties. Een zeer effectieve manier voor meer conversies dus!

Daag ons uit!

Meer weten over Google Ads Display advertising? Neem contact met ons op. Of vraag direct een vrijblijvende Google Ads analyse aan:

Vrijblijvende Google Ads analyse

  • Klant-id toevallig bij de hand? Vul deze hier in, zodat we een verzoek tot koppeling kunnen doen.

Meer kennis

Conversies.nl is slagvaardig, werkt met korte lijnen en is altijd bereikbaar. Ook zijn zij flexibel, supersnel en leveren kundige rapportages met een goede uitsplitsing van kosten en conversies.

Friesland Lease

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor