Breid je webshop uit naar Google

Google Ads Shopping is essentieel voor elke e-commerce onderneming. Shopping kan er namelijk voor zorgen dat jouw producten een opvallende plek in de zoekresultaten krijgen. Door te targeten op online shoppers die in de oriënterende fase zitten vestig je de aandacht op jouw merk. Maar ook wanneer ze al doelgericht op zoek zijn naar specifieke producten is Google Ads Shopping de oplossing. Wij kunnen je campagnes zo inrichten en sturen dat je potentiële klanten – waar dan ook in het aankoopproces – datgene kopen wat jij aanbiedt. Conversies.nl is jouw uithangbord!

Benieuwd naar andere manieren om te adverteren via Google? Ga dan naar de Google Ads overzichtspagina.

E-commerce

In ons drukke bestaan vandaag de dag is e-commerce een uitkomst voor velen. Maar waar e-commerce voor de eindklant een verademing is, is het voor de verkopende partij een flinke klus om de juiste producten op de juiste plek op het juiste moment aan het juiste publiek te tonen.

Daag ons uit!

Wil jij je Google Shopping campagnes naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende Google Ads analyse aan:

Vrijblijvende Google Ads analyse

  • Klant-id toevallig bij de hand? Vul deze hier in, zodat we een verzoek tot koppeling kunnen doen.

Meer kennis

We hebben met verschillende SEA partijen samengewerkt, maar met Conversies.nl hebben we tot nu toe de beste resultaten behaald.

Portofoonweb.nl

Bouke Majoor |

Met het geloof dat online advertising een specialisme is, is Bouke in oktober 2014 Conversies.nl gestart. Hij wil zo goed zijn dat elk bedrijf dat online marketing serieus neemt, niet meer om Conversies.nl heen kan.
Lees meer van Bouke Majoor