Verhoog jou social media skills met onze social media training.

Mensen zijn stiekem socialer dan ooit. Via allerlei sociale media delen wij ons suf. Wil je zichtbaar zijn bij jouw doelgroep? Dan is een sterke social media strategie essentieel.

Wij delen graag onze kennis met je. Voor een goede social media strategie is het van belang dat je weet welke kanalen je doelgroep op welke manier gebruikt. Wij hebben een aantal trainingen gemaakt om jou het beste uit je social media te laten halen.

Trainingen op maat

Wij geloven niet in standaard trainingen aan groepen bestaande uit verschillende bedrijven; die info vind je wel op het internet. Onze trainingen zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor haal jij het beste uit de training en kun je daarna direct aan de slag.

Bekijk hier de soorten social media trainingen die we verzorgen:

De trainingen die we verzorgen maken we op maat. Wil jij meer weten over organische posts of wil je juist alles weten over advertising? Geen probleem, we passen de training aan op wat jij leren wilt.

Duur Social media trainingen

Onze trainingen bestaan standaard uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je campagnes analyseren en optimaliseren.

De inhoud van de trainingen hangt af van je huidige kennis en ervaring.

Daag ons uit

Wil jij meer halen uit je social media? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte social media training.

Deli IJkema |

Deli optimaliseert Google Ads accounts tot in de puntjes. Als echte spin in het web zet zij zich in voor veel verschillende accounts. De best practices? Daar weet ze alles van!
Lees meer van Deli IJkema