Wil jij je nog verder doorontwikkelen in de wereld van Online? Wij zijn als klein, ambitieus en informeel team op zoek naar een Marketingcommunicatie collega! Lees verder over onze klanten, werkzaamheden en jouw vooruitzichten bij Conversies.nl.

Werkzaamheden

De nadruk van je werkzaamheden ligt op het schrijven van goeie teksten; deze zijn immers onmiskenbaar in een sterke marketingstrategie. We willen dat je deze gaat schrijven voor uiteenlopende soorten klanten.

Omdat Conversies.nl groot is in het opzetten en beheren van gestroomlijnde advertising campagnes willen we je ook graag kennis laten maken met de betaalde platformen van o.a. Google, Facebook en Bing. Zo willen we de werelden van SEO en SEA samenbrengen.

Belangrijk om te noemen is dat we alles doen op basis van data. Op basis daarvan vul jij je werkzaamheden in (zoals het schrijven van een blog) en zie je de resultaten daarvan. Zo zie je klanten groeien; en dat is leuk om te zien.

Klanten

Meer online aanvragen en bestellingen genereren, dat is waar we goed in zijn. En dat doen we al bijna vijf jaar met succes voor de meest uiteenlopende klanten. Denk hierbij aan:

Een leasemaatschappij, landelijke sportschool, installatiebedrijf, verhuisbedrijf, psycholoog, oogkliniek, camping, woonwarenhuis, boekingskantoor, lokale overheid, evenementenlocatie, jaarlijkse festivals en vele, vele andere dienstverleners en (internationale) webshops. 

Ja, dat is heel divers. En daarom ziet voor elk van je collega’s geen enkele dag er hetzelfde uit. Leuk dat je nog steeds leest trouwens 🙂

Jezelf ontwikkelen

De online wereld groeit en verandert onafgebroken. Daarom is het belangrijk om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Kies jij voor deze carrière en wil je echt goed worden? Bij Conversies.nl ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijg je ruimte om nieuwe dingen te leren.

We vinden het belangrijk dat je aangeeft waar je extra voldoening uit haalt, en geven je de ruimte om je daarin te ontwikkelen. Dat kan van alles zijn, zolang het de klanten blij maakt en jij er zelf gelukkig van wordt.

Wat vragen wij van jou

Een uitstekende pen, analytisch vermogen, interesse, gedrevenheid en kunnen werken onder tijdsdruk. Ervaring is zeker een pré, maar is niet noodzakelijk. Je moet schrijven en werken in de online wereld vooral erg leuk vinden.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris
  • Veel eigen verantwoordelijkheid voor je klanten, dus veel voldoening
  • Een onbeperkt aantal vakantiedagen. Dat lees je goed 🙂 Neem je verantwoordelijkheid richting je collega’s en je klanten? Neem gerust vakantie
  • Werktijden kan je zelf indelen, zo lang je klanten maar tevreden zijn. Vrijheid versus verantwoordelijkheid hechten we veel waarde aan.
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij we altijd open staan voor goede ideeën. 
  • En niet te vergeten: een goede lunch, Snack friday en geregeld teamuitjes

Solliciteer nu

Een volgende stap in Online Marketing? Stuur je CV en motivatie naar mirjam@conversies.nl en wij nemen contact met je op. 

Bart Kruizenga |

Bart duikt in de gegevens van klanten om de meest relevante data te vinden. Hij zorgt ervoor dat jij alleen adverteert op relevante momenten en plaatsingen.
Lees meer van Bart Kruizenga