Wil jij je nog verder doorontwikkelen in de wereld van Online? Wij zijn als klein, ambitieus en informeel team op zoek naar een Online Marketeer! Lees verder over onze klanten, werkzaamheden en jouw vooruitzichten bij Conversies.nl.

Werkzaamheden

We willen je graag allround inzetten; met als basis Google Ads, kan jij je vaardigheden aanvullen met kennis over Facebook Advertising, Instagram, BING, Usability onderzoeken, SEO en sterk geschreven content om steeds weer betere resultaten voor je klanten neer te zetten.

Daarbij doen we alles op basis van data. Een groot gedeelte van je werkzaamheden zullen dan ook uit data-analyse en werken met cijfers. Daarnaast draai jij zelf aan de knoppen en zie je de resultaten daarvan. Zo zie je klanten groeien, en dat is leuk om te zien.

Klanten

Meer online aanvragen en bestellingen genereren, dat is waar we goed in zijn. En dat doen we al meer dan vijf jaar met succes voor de meest uiteenlopende klanten. Denk hierbij aan:

Een leasemaatschappij, landelijke sportschool, installatiebedrijf, verhuisbedrijf, psycholoog, oogkliniek, camping, woonwarenhuis, boekingskantoor, lokale overheid, evenementenlocatie, jaarlijkse festivals en vele, vele andere dienstverleners en webshops. 

Ja, dat is heel divers. En daarom ziet voor elk van je collega’s geen enkele dag er hetzelfde uit. Leuk dat je nog steeds leest trouwens 🙂

Jezelf ontwikkelen

De online wereld groeit en verandert onafgebroken. Daarom is het belangrijk om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Kies jij voor deze carrière en wil je echt goed worden? Bij Conversies.nl ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijg je ruimte om nieuwe dingen te leren.

We vinden het belangrijk dat je aangeeft waar je extra voldoening uit haalt, en geven je de ruimte om je daarin te ontwikkelen. Dat kan van alles zijn, zolang het de klanten blij maakt en jij er zelf gelukkig van wordt.

Wat vragen wij van jou

Analytisch vermogen, interesse, gedrevenheid en kunnen werken onder tijdsdruk. Ervaring is zeker een pré, maar is niet noodzakelijk. Je moet werken in de online wereld vooral erg leuk vinden, want dan kun je de beste prestaties aan klanten leveren.

Geef jezelf een voorsprong

Wil je een voorsprong krijgen? Haal dan de eerste (paar) Google certificeringen via Skillshop. Maak jezelf daarnaast ook bekend met de Google Ads interface.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris
  • Veel eigen verantwoordelijkheid voor je klanten, dus veel voldoening
  • Een onbeperkt aantal vakantiedagen. Dat lees je goed 🙂 Neem je verantwoordelijkheid richting je collega’s en je klanten? Neem gerust vakantie
  • Werktijden kan je zelf indelen, zo lang je klanten maar tevreden zijn. Vrijheid versus verantwoordelijkheid hechten we veel waarde aan.
  • Een informele bedrijfscultuur, waarbij we altijd open staan voor goede ideeën.

Solliciteer nu

Een volgende stap in Online Marketing en aan de slag als Online Marketeer? Stuur dan een mail naar hester@conversies.nl met je CV en motivatiebrief en wij nemen contact met je op.


Hester Kingma |

Hester verstevigt de klik tussen jou en je klanten, door jou binnen een (advertentie-)klik vindbaar te maken online. Met behulp van goede content en betrouwbare data is een stijgende lijn in conversies onvermijdelijk.
Lees meer van Hester Kingma