Amazon nu ook beschikbaar in Nederland

Amazon is natuurlijk ‘s werelds bekendste online marketplace. Vooral in Amerika heeft Amazon bewezen de markt te domineren, en inmiddels ook steeds meer aanwezig in Europa.

De jongste overwinning binnen het Amazon-netwerk is het uitbreiden van Amazon.nl naar meer dan alleen boeken voor de Nederlandse markt. Hoe zorg je er echter voor dat je direct de juiste positie inneemt op dit nieuwe platform? Wij kunnen je daarbij helpen!

Uploaden van je assortiment

Ook Amazon gebruikt een productfeed om een assortiment op het platform te uploaden. Elke marketplace heeft echter weer een paar specifieke dingetjes die net even wat anders werken dan bij andere marketplaces. Mocht het assortiment helemaal actief zijn, dan ben je echter nog niet klaar!

Adverteren op Amazon

Er verschillende mogelijkheden om te adverteren op Amazon. Ben je een eigenaar van een merk? Ben je een geregistreerde reseller van een bepaald merk? Of heb je een heel breed assortiment zonder producten van je eigen merk? In alle gevallen heb je mogelijkheden tot adverteren, maar voor elke situatie zijn deze mogelijkheden verschillend. 

Wij kunnen een uitgebreide analyse voor jullie maken over de mogelijkheden die dit platform biedt, en vervolgens kunnen we de accounts opzetten, beheren en optimaliseren. Naast onze uitgebreide ervaring met online marketplaces zijn we officieel gecertificeerd voor het adverteren op Amazon. We zorgen dus altijd dat we het maximale uit het account halen!

Benieuwd naar andere manieren om te adverteren op marketplaces? Ga dan naar de Marketplaces overzichtspagina

Daag ons uit!

Meer weten over adverteren op marketplaces? Neem contact met ons op, of vraag hieronder een geheel vrijblijvende analyse aan.

Gerwin Hooghoudt |

Gerwin is altijd op zoek naar verbeteringen. Via Google Ads en Analytics analyseert hij de data om vervolgens jouw account te optimaliseren. Zijn scherpe blik ontgaat niets!
Lees meer van Gerwin Hooghoudt