Op zoek naar een Facebook training? Lees verder.

Wij van Conversies.nl houden ervan om via Facebook zoveel mogelijk conversies te genereren voor onze klanten. We beseffen echter dat niet iedereen beheer van Facebook kan uitbesteden. Wordt jouw Online Marketing in-house geregeld? Wij helpen je dit naar een nog hoger niveau te tillen!

Duur:2 dagdelen
Aantal personen:Maximaal 4
Locatie:In overleg
Kosten:€699,- (excl. btw)

(Meer weten over andere trainingen? Ga dan terug naar onze overzichtspagina over Online Marketing trainingen)

Organisch of Advertising

Facebook bestaat uit organische posts en uit betaald adverteren. Beide hebben een andere strategie en heb je dus aparte kennis voor nodig.

Aangezien onze trainingen op maat zijn gemaakt, bieden we aan wat jij wilt leren. Wil jij een training toegespitst op Facebook advertising of wil je juist weten op welke momenten van de dag je het best je organische berichten kunt posten? Wij passen onze training aan op jouw wensen.

Op maat gemaakt

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt. Je gaat dus niet met een groepje van verschillende bedrijven hetzelfde programma doornemen. Het is echt een training specifiek voor jou gemaakt.

De training is een combinatie van theorie en praktijk. Door de theorie meteen in de praktijk te brengen in je account, leer je het beste en ga je naar huis met de eerste optimalisaties in je account.

Voorafgaand aan de training bellen we om af te stemmen wat het niveau is en wat je wilt leren. Zo haal je het beste uit je tijd en heb je na deze training de nodige kennis van Facebook.

Inhoud Facebook training

Onze Facebook trainingen bestaan standaard uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je Facebook campagnes analyseren en optimaliseren.

De inhoud van de trainingen hangt af van je huidige kennis en je leerdoelen. Hieronder een aantal onderwerpen die we kunnen behandelen

OrganischAdvertising
DoelgroepBasisprincipes uitleg (algoritme, biedingen, kosten)
ContentCampagnedoelstellingen
Hoe vaak postenConversies meten
Dag/tijdstip analyseFacebook pixel
Berichten boostenDoelgroep targeting
Berichten inplannenBudgetten bepalen
Content kalenderUitleg verschillende advertenties
Type berichtenAdvertentieformaten / kwaliteit
Interactie analyserenUitleg plaatsingen
AB testen
Prestaties beoordelen

Onze specialisten

Bij Conversies.nl werken allemaal specialisten met veel Facebook ervaring. Wij houden ervan om voor onze klanten zoveel mogelijk conversies te genereren. Dagelijks werken wij met social media en blijven mede door regelmatig testen op de hoogte van de huidige best practices. Deze kennis geven wij ook graag aan jou! De Facebook trainingen passen we dus voortdurend aan op de nieuwste ontwikkelingen.

Locatie

Wij komen graag naar jullie eigen locatie om de training te geven. Mochten jullie geen ruimte beschikbaar hebben, dan hebben wij deze en ben je meer dan welkom in ons kantoor.

Kosten Facebook training

De kosten van de Facebook training zijn €699,- per training. Aangezien onze trainingen op maat zijn gemaakt per bedrijf, kiezen wij ervoor om per training te factureren en niet per persoon. Om het beste uit deze trainingen te halen, hanteren we wel een maximum van 4 personen (met hetzelfde kennisniveau).

Training aanvragen

Wil je ook meer praktische kennis krijgen van Facebook en een op maat gemaakte training volgen? Neem contact met ons op.

Deli IJkema |

Deli optimaliseert Google Ads accounts tot in de puntjes. Als echte spin in het web zet zij zich in voor veel verschillende accounts. De best practices? Daar weet ze alles van!
Lees meer van Deli IJkema