Wil jij er achter komen hoe je jouw doelgroep het beste bereikt via Instagram? Lees dan verder over onze Instagram training.

Duur:2 dagdelen
Aantal personen:Maximaal 4
Locatie:In overleg
Kosten:€699,- (excl. btw)

Onze Instagram training bestaat standaard uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je Instagram campagnes analyseren en optimaliseren.

(Meer weten over andere trainingen? Ga dan terug naar onze overzichtspagina over Online Marketing trainingen)

Organisch of Advertising

Op Instagram kun je organische berichten posten en betaald adverteren. Beide hebben een andere strategie en heb je aparte kennis voor nodig. Instagram is onderdeel van Facebook, Instagram advertising gaat zo ook via het Facebook advertising platform.

Wil je meer weten over adverteren op Facebook? Bekijk dan onze Facebook training.

Op maat gemaakt

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt. Dus niet met een groepje verschillende bedrijven hetzelfde programma doornemen, maar een echte Instagram training specifiek gemaakt voor jou.
De Instagram training is een combinatie van theorie en praktijk. Door de theorie meteen in de praktijk te brengen in je account, leer je het beste en ga je naar huis met de eerste optimalisaties in je account.
Voorafgaand aan de training bellen we om af te stemmen wat het niveau is en wat je wilt leren. Zo haal je het beste uit je tijd en heb je na deze training de nodige kennis van Instagram.

Inhoud Instagram training

Onze trainingen zijn op maat gemaakt, dus bieden we aan wat jij wilt leren. Wil jij leren op welke momenten van de dag je het best je organische berichten kunt posten of wil je juist weten hoe je je posts kunt analyseren? Wij passen onze training aan op jouw wensen.

De inhoud van de trainingen hangt af van je huidige kennis en je leerdoelen. Hieronder een aantal onderwerpen die we kunnen behandelen

Instagram Training
Basisprincipes Instagram (feed, stories)
Volgers
Content
Hoevaak posten
Dag/tijdstip analyse
Berichten boosten
Berichten inplannen
Content kalender
Type berichten
Fotografie

Onze specialisten

Bij Conversies.nl werken allemaal specialisten met veel Instagram ervaring. Wij houden ervan om voor onze klanten zoveel mogelijk conversies te genereren. Dagelijks werken wij met social media en blijven mede door regelmatig testen op de hoogte van de huidige best practices. Deze kennis geven wij ook graag aan jou! De Instagram trainingen passen we dus voortdurend aan op de nieuwste ontwikkelingen.

Locatie

Wij komen graag naar jullie eigen locatie om de Instagram training te geven. Mochten jullie geen ruimte beschikbaar hebben, dan hebben wij deze en ben je meer dan welkom in ons kantoor.

Kosten Instagram training

De kosten van de Instagram training zijn €699,- per training. Aangezien onze trainingen op maat zijn gemaakt per bedrijf, kiezen wij ervoor om per training te factureren en niet per persoon. Om het beste uit deze trainingen te halen, hanteren we wel een maximum van 4 personen (met hetzelfde kennisniveau).

Onze Instagram training bestaat uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je Instagram campagnes analyseren en optimaliseren.

Instagram Training aanvragen

Wil je ook meer praktische kennis krijgen van Instagram en een op maat gemaakte training volgen? Neem contact met ons op.

Hester Kingma |

Hester verstevigt de klik tussen jou en je klanten, door jou binnen een (advertentie-)klik vindbaar te maken online. Met behulp van goede content en betrouwbare data is een stijgende lijn in conversies onvermijdelijk.
Lees meer van Hester Kingma