Wil jij er achter komen hoe je Pinterest succesvol kan inzetten? Wij bieden een Pinterest training die je niet mag missen! Lees verder.

Duur:2 dagdelen
Aantal personen:Maximaal 4
Locatie:In overleg
Kosten:€699,- (excl. btw)

Onze Pinterest training bestaat standaard uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je Pinterest campagnes analyseren en optimaliseren.

(Meer weten over andere trainingen? Ga dan terug naar onze overzichtspagina over Online Marketing trainingen)

Organisch of Advertising

Pinterest bestaat uit organische posts en uit betaald adverteren. Beide hebben een andere strategie en heb je aparte kennis voor nodig.

Aangezien onze trainingen op maat gemaakt zijn, bieden we aan wat jij wilt leren. Wil jij een training gespecialiseerd op Pinterest adverteren of juist weten op welke momenten van de dag je het best je organische berichten kunt posten? Wij passen onze training aan op jouw wensen.

Op maat gemaakt

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt. Dus niet met een groepje verschillende bedrijven hetzelfde programma doornemen, maar een echte training specifiek gemaakt voor jou.
De Pinterest training is een combinatie van theorie en praktijk. Door de theorie meteen in de praktijk te brengen in je account, leer je het beste en ga je naar huis met de eerste optimalisaties in je account.
Voorafgaand aan de training bellen we om af te stemmen wat het niveau is en wat je wilt leren. Zo haal je het beste uit je tijd en heb je na deze training de nodige kennis van Pinterest.

Inhoud Pinterst training

Onze trainingen zijn op maat gemaakt, dus bieden we aan wat jij wilt leren. Wil jij leren op welke momenten van de dag je het best je organische berichten kunt posten of wil je juist weten hoe je je posts kunt analyseren? Wij passen onze training aan op jouw wensen.

De inhoud van de trainingen hangt af van je huidige kennis en je leerdoelen. Hieronder een aantal onderwerpen die we kunnen behandelen

OrganischBetaald
DoelgroepDoelgroepen
AlgoritmeAlgoritme
Profiel & borden inrichtenConversiemeting & tag
Type pinsDoelstellingen
Inhoud pinsPlaatsingen
Hoe vaak postenBudgetten
Webpagina achter pinsType ads
Content kalenderInhoud ads
Pinterest AnalyticsPrestaties beoordelen

Onze specialisten

Bij Conversies.nl werken specialisten met veel Pinterest ervaring. Wij houden ervan om voor onze klanten zoveel mogelijk conversies te genereren. Dagelijks werken wij met social media en blijven mede door regelmatig testen op de hoogte van de huidige best practices. Deze kennis geven wij ook graag aan jou! De Pinterest training passen we dus voortdurend aan op de nieuwste ontwikkelingen.

Locatie

Wij komen graag naar jullie eigen locatie om de Pinterest training te geven. Mochten jullie geen ruimte beschikbaar hebben, dan hebben wij deze en ben je meer dan welkom in ons kantoor.

Kosten Pinterest training

De kosten van de Pinterest training zijn €699,- per training. Aangezien onze trainingen op maat zijn gemaakt per bedrijf, kiezen wij ervoor om per training te factureren en niet per persoon. Om het beste uit deze trainingen te halen, hanteren we wel een maximum van 4 personen (met hetzelfde kennisniveau).

Onze Pinterest training bestaat uit 2 dagdelen. In het eerste dagdeel zullen we je veel theorie geven en gaan we dit samen in praktijk brengen. Vervolgens kun je dit zelf verder uitbouwen en bouw je data op. In het tweede dagdeel gaan we samen je Pinterest campagnes analyseren en optimaliseren.

Pinterest training aanvragen

Wil je ook meer praktische kennis krijgen van Pinterest en een op maat gemaakte training volgen? Neem contact met ons op.

Deli IJkema |

Deli optimaliseert Google Ads accounts tot in de puntjes. Als echte spin in het web zet zij zich in voor veel verschillende accounts. De best practices? Daar weet ze alles van!
Lees meer van Deli IJkema